Къде можете да получите протеин добавка суроватъчен за вашата диета програма

Whey добавка е откриването има големи ползи за подобряване на мускулната маса и подкрепи програма, диета. Прочетете, за да получите суроватъчен протеин.

В тази статия ще ви как работи той и каже къде да купите този продукт. Whey е, оставаща след млякото е пресечено и напрегна течността. Това е страничен продукт от производството на сирене или казеин и има няколко търговски цели. Сладки суроватка се произвежда по време на изготвянето на видове сирище на твърди сирена като Чедар или швейцарско сирене. Киселина суроватка (известен също като кисел суроватка) е страничен продукт, произведен по време на изготвянето на киселинни видове млечни продукти като сирене или обтегнати кисело мляко.

Какво е добавка суроватъчен протеин?

Whey е, оставаща след млякото е пресечено и напрегна течността. Това е страничен продукт от производството на сирене или казеин и има няколко търговски цели. Сладки суроватка се произвежда по време на изготвянето на видове сирище на твърди сирена като Чедар или швейцарско сирене. Киселина суроватка (известен също като кисел суроватка) е страничен продукт, произведен по време на изготвянето на киселинни видове млечни продукти като сирене или обтегнати кисело мляко.

Суроватъчен протеин е протеин, съдържащ се в суроватка, водниста част от млякото, което се отделя от изварата, когато производството на сирене. Суроватъчен протеин обикновено се продава като хранителна добавка, както и различни здравни претенции са били приписани на него в алтернативната медицина общност. Въпреки протеини от суроватка са отговорни за някои млечни алергии, основните алергени в млякото са казеини.

ImpactWheyProtein е естествен протеин на прах, който може да помогне за изграждане на мускулна маса и да ви тласне по-близо към вашата идеална фитнес ниво. Първо, създадена през 2004 г., ImpactWheyProtein е продажба на протеини на прах в над 50 страни в продължение на повече от десетилетие и суроватъчен протеин е направена по високи стандарти само с най-добрите естествени съставки.

Как тя подкрепя вашата диета програма

Добави суроватка и пускане на тегло? Звучи прекалено хубаво, за да е истина, но тя може да работи.

ImpactWheyProtein е богат на левцин: левцин играе ключова роля в синтеза на протеини, един процес, който изгаря през доста калории. В допълнение, той стимулира окислението на мастни киселини.

Whey е задоволило апетита: Проучванията показват, че суроватка може да засити апетита си по-добре от някои други видове протеини. Млечните протеини съдържат гликомакропептид – пептид, който стимулира холецистокинин (ССК). ССК е чревен хормон, който се освобождава след хранене хранене и сигнали ситост.

Това ImpactWheyProtein помага на хората да паднат телесните мазнини: Има най-малко две проучвания, където учените изследват добавки суроватъчен протеин и загуба на тегло. В едно проучване в университета в Оклахома, учени казаха двете групи участници да не променя хранителния си режим. Въпреки това, една група бе дадена добавка, храна, съдържаща суроватъчен (300 калории, 40 грама протеин) веднъж на ден в продължение на две седмици и два пъти на ден в продължение на останалите осем седмици от проучването. И двете групи, занимаващи се с програма за обучение, контролиран устойчивост и издръжливост в продължение на 10 седмици.

Къде да получите суроватъчен протеин

Не се паника, когато магазинът ви наближи в наличност. Все още можете да получите ImpactWheyProtein добавка особено засегнат суроватъчен протеин, като нареди на официалния сайт. Трудно ли е? Изключително не, трябва само да кликнете върху тази връзка и да реши какъв вид ImpactWheyProtein имате нужда в списъка на магазин.

Pure Whey Protein
Къде можете да получите протеин добавка суроватъчен за вашата диета програма