Är glukomannan tillägg säkert? Få översyn här

Är glukomannan tillägg säkert? Visst bör du hitta svaret på frågan innan man beslutar att köpa tillägget.

Här kommer vi att försöka få dig att förstå med användbar information. Glukomannan, från konjac rot, är en form av välgörande lösliga fibrer som kan förbättra tarmhälsa, blodsocker och lipider, och andra sjukdomstillstånd. Det kan också hjälpa dig att förlora fett och hålla magert genom att förbättra mättnad och aptit hormoner. Att förlora fett, måste du äta mindre. Det är enkelt nog. Det är dock svårt att få tillräckligt med fiber när du äter mindre mat. Otillräcklig fiberorgan ofta mer hunger. Mer hunger innebär att du vill äta mer.

Vem gör det?

Den konjak växt som Glucomannan kommer från är en flora som är hemma i Sydostasien. Anläggningen kan också hittas i delar av Japan och Kina. Att detta är ett naturligt ämne. Ett företag har en tyrannisk grepp om denna planta. Det finns dock plethoras företag som använder detta ämne tillsammans med andra i bantningspiller. Det har inte tala om att detta kan tas av sig själv som sin egen komplement. Några av de företag som säljer denna anläggning biprodukt inkluderar natur sätt fibervikt, och livsmedel. På grund av sin popularitet, kan Glucomannan köpas på många olika sätt, från online-marknaden till den butik som bär kosttillskott.

glukomannan säkerhet

Eftersom Glucomannan expanderar så lätt i vatten, har människor kvävdes på pulvret eller glukomannan godis genom att försöka svälja dem torra. Föreställ dig en ballong som blåser upp i munnen och halsen och du får idén. Sålunda, ta Glukomannan antingen i livsmedel format (t.ex. som shirataki nudlar eller konjak gel i dina favorit koreanska eller japanska rätter), eller som ett pulver sattes till livsmedel eller löst i en Super Shake. Du kan också ta det, eftersom kapslar är säker på att ha dem i rikligt med vatten. Men pillren inte så rekommenderas starkt. I övrigt har Glucomannan visat sig vara säkert för både vuxna och barn.

Glukomannan ingredienser och dosering

Det rekommenderas att ta ett gram Glucomannan tre gånger dagligen för att ha viss effekt på viktkontroll. Användarna informeras att ta detta tillägg 15 minuter före en måltid och med 1-2 glas vatten (beloppet inte anges). Det är viktigt att ta med vatten, annars kan det bli en kvävningsrisk. Glukomannan är sin egen substans och inte består av något annat.

Sammanfattning och rekommendationer

SlimFizz kan förbättra många åtgärder för tarmhälsa, såsom gastrisk motilitet (aka ha friska och på lämpligt sätt frekventa tarmrörelser) och hälsa god GI bakterier. SlimFizz kan förbättra blodkontroll socker och blodfetter (t.ex. serumkolesterol och lipoproteiner). SlimFizz kan hjälpa dig att gå ner i vikt genom att hålla dig fylligare längre och möjligen påverka aptit hormoner. För säkerhets skull ta SlimFizz med massor av vätska. Kontrollera med din läkare om du är på någon medicin som kan vara kontraindicerad, eller om du har problem med att svälja.

Var man kan köpa

Nu, är det bästa sättet att klicka på länken här för att fortsätta till beställningssidan av den officiella webbplatsen för Proto-Col SlimFizz. Ja, är tillverkaren av Proto-Col SlimFizz endast tillgänglig på den officiella webbplatser. Därför komma in den officiella hemsidan för att hitta en Proto-Col SlimFizz i betrodda och originella produkter. 

Är glukomannan tillägg säkert? Få översyn här