Bästa bodybuilding för kvinnor med humant tillväxthormon

Vill du prova bodybuilding för kvinnor med humant tillväxthormon? Läs den här artikeln för att veta den bästa HGH för kvinnor.

Kvinnor tjänar mer tillväxthormon (GH) än vad män gör. Detta är en (konstigt, men sant) att vi etablerat i min förra artikel. Vi har också etablerat att produktionen av östrogen verkar vara positivt korrelerad med våra nivåer av humant tillväxthormon. Ju mer östrogen vi cirkulerar, desto mer tillväxthormon vi producerar. Så, vad innebär det egentligen för oss? Kan vi utnyttja vår produktion av tillväxthormon? Vad händer när vi inte gör så mycket östrogen längre? Dessutom kan vi använda kosttillskott och näring för att öka produktionen av tillväxthormon och dess effekter?

Effekter av HGH på kvinnor

Professionella och fritidsmotionärer ta tillväxthormon som prestationshöjande droger. Vetenskapliga data som stöder denna användning fortfarande gles, men vissa resultat tyder på att HGH kan förbättra atletiska förmågor. Tillväxthormon kan påverka andra mått på athletic beteende också.

Åldrande minskar tillväxthormonnivåer och ökar arteriell plack utveckling. Dessa faktorer samvarierar ofta vilket antyder att HGH intag kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar hos äldre vuxna. Det primära effektmåttet i denna studie var kolesterol poäng som förutsäger kardiovaskulär risk. Resultaten visade att HGH injektioner minskade både totalkolesterol och dåliga kolesterolvärden. Tillväxthormon intag tolererades väl, men det gjorde ökad ringstorlek.

Kosttillskott och sova i mer tillväxthormon

Några viktiga kosttillskott du kanske också vill lägga till att förbättra din tillväxt hormonproduktion. Aminosyrorna arginin och orthinine har båda förknippats med ökade GH-nivåer. Det magiska dos av arginin förefaller vara någonstans mellan 5 och 9 gram dagligen och orthinine är ca 170 mg per kilogram per dag. Endast höga doser av dessa två tillskott faktiskt stimulera en ökning av GH. Därför, om du kommer att komplettera med dessa två aminosyror slösa inte dina pengar genom att göra små doser.

Varför köpa humant tillväxthormon?

Hormonet självt gör så många fantastiska saker från att förbättra celldelning och struktur för att förbättra aminosyra konvertering, att helt enkelt vara mycket anabola och metabolisk förbättrande i naturen. Genom de egenskaper som den visas i kroppen genom direkt verkningsmekanism och det finns många fler än vi just räknat, de som köper humant tillväxthormon kan uppnå följande.

Fördelarna är här. Det ökar mager kroppsmassa, minskar kroppsfett och ökar läkning (muskler, leder, senor, ligament, etc.). Det ökade också ben, senor och leder styrka. Detta tillägg kan ge friskare hud, ökad energi, ökad klarhet i tanken, och starkare mental fokus. Naturligtvis kan detta hormon hjälpa dig med en förbättrad känsla av välbefinnande (motsatsen till depression).

När du ska köpa humant tillväxthormon (HGH)

När är bästa tiden att köpa Human Growth Hormone? Hur handlar om just nu? Humant tillväxthormon är perfekt när som helst välja en tid och gå för det. För konkurrenskraftiga påbyggare kan vi göra ett undantag; medan många konkurrerande kroppsbyggare köper Human Growth Hormone mest kommer att behöva sluta använda precis innan en show på grund av eventuell vatten vikt kan få dem att hålla. Detta är inte något som de flesta människor kommer att behöva oroa sig för, eftersom de flesta inte kommer att komplettera med tillräckligt för att orsaka detta problem till att börja med. Den långa och korta är enkel; Om du är frisk nu är det perfekt tid att komplettera.

Få detta endast på den officiella webbplatsen för HGH. Du kan köpa den genom att klicka på länken här. Det kommer att skicka dig till deras officiella hemsida från HGH tillverkaren. 

Hgh
Bästa bodybuilding för kvinnor med humant tillväxthormon
HGH in New Zealand
Human Growth Hormone Ireland