Bästa Glucomannan tillägg dos för att få snabb viktminskning

Här kan du få rätt information av glukomannan tillägg dosering. Det är mycket viktigt att det fungerar på ett effektivt sätt.

Konjakglukomannan användes först och studeras av den kinesiska, och dess medicinska egenskaper beskrevs först i Shen Nong Materia Medica under västra Handynastin (ca 206 BC till 08 AD). Konjakmjöl har traditionellt framställts genom bearbetning corm, de underjordiska lagringsorgan. Efter kokning med växtaska, är mjölet konsumeras som kaka eller gel. Dess terapeutiska effekter tros bero på serotonin. Kineser har använt Konjakglukomannan i över 2000 år för att behandla sjukdomar såsom astma, hosta, bråck, bröstsmärtor, brännskador och hematologiska och hudsjukdomar. Bladen har också använts som ett insektsmedel. I den 6: e århundradet, var Konjakglukomannan introducerades till Japan som ett läkemedel.

Vad är glukomannan?

Glukomannan är en naturlig fiber som kommer från elefant yam, annars känd som konjak anläggningen. Själva fibern är vattenlöslig och är vanligt förekommande i bantningspiller. Inte bara har detta använts i hälsotillskott, men dess användning har utvidgats till kulinariska rätter och örtblandningar också. Av konjak anläggningen, tillhör 40% av sin torrvikt till fibern. Tar denna fiber kan bidra till att lindra förstoppning, liksom jämna ut kolesterolnivåer. När intas med vatten expanderar växtrötter i magen, vilket ger användaren en känsla av fullkomlighet.

Fyll innan du äter

Glukomannan är bland de mest viskösa av alla kända fibrer och kan absorbera upp till 50 gånger sin vikt i vatten. Beroende på vilken rekommendation du föredrar, ta ett gram av glukomannan (tablett eller kapsel) 30 – 60 minuter före måltid med ett stort glas vatten. Den expanderar i magen eftersom det absorberar vatten. När du äter efter att ha tagit glukomannan, känner dig full efter att ha förtärt en mindre del som vanligt. Kostfiber resor mätaren för mättnad snabbt, och att känslan av tillräckligt varar längre; mer tiden går innan du blir hungrig igen.

Glukomannan ingredienser och dosering

Det rekommenderas att ta ett gram Glucomannan tre gånger dagligen för att ha viss effekt på viktkontroll. Användarna informeras att ta detta tillägg 15 minuter före en måltid och med 1-2 glas vatten (beloppet inte anges). Det är viktigt att ta med vatten, annars kan det bli en kvävningsrisk. Glukomannan är sin egen substans och inte består av något annat.

Bästa glukomannan tillägg att köpa

Baserat på recensionerna ovan vi hävdar att det bästa Glucomannan aptitnedsättande som fungerar är Proto-Col SlimFizz. Denna SlimFizz rekommenderas att använda med FDA-godkännande. Dessutom kommer det som en naturlig nedsättande för viktminskning. Naturligtvis kan du köpa den ursprungliga Proto-Col SlimFizz på den officiella hemsidan. Webbplatsen finns att besöka via länkarna här.

Bästa Glucomannan tillägg dos för att få snabb viktminskning