Bästa Glukomannan tillägg i butiker du kan lita på att köpa

Letar du efter glukomannan tillägg i butikerna? Det är bra. Du bör läsa informationen nedan innan du köper tillägget.

Glukomannan är ett vattenlösligt, jäsbara dietfibrer extraherade från knöl eller rot av elefant yam, även känd som konjak (Amorphophallus konjac eller Amorphophallus rivieri). Glukomannan består av en polysackarid kedja av beta-D-glukos och beta-D-mannos med vidhängande acetylgrupper i ett molförhållande av 1: 1,6 med beta 1-4-bindningar. Eftersom humant saliv- och bukspottsamylas inte kan dela beta 1, 4-bindningar, passerar glukomannan relativt oförändrad in i tjocktarmen, där det är starkt fermenteras av kolonbakterier. Den har en hög molekylvikt (genomsnitt: 1.000.000 Dalton) och kan absorbera upp till 50 gånger sin vikt i vatten, vilket gör det till en av de mest viskösa dietfibrer är kända. Därför är glukomannan tas i mindre doser än andra typer av fiber tillskott.

populärt komplement

En av anledningarna vissa människor kan vara bekant med glukomannan är att det marknadsförs för dess förmåga att främja viktminskning. Kan du söka efter glukomannan och du kommer att se att kedjorna redan säljer denna växt fiber som ett komplement? Det finns även ett märkes kosttillskott kallas Lipozene med glukomannan som sin huvudingrediens.

Glukomannan viktminskning bara kan vara möjligt om du också leda en allmänt sund livsstil, men det är viktigt att välja rätt produkt och ta det på ett säkert sätt. Fibern från konjak rot har också många andra fördelar överraskande hälsa. Det finns inte många glukomannan biverkningar men den farligaste en (kvävning) är möjlig men kan undvikas. Smaklös, glukomannan pulver kan läggas till smoothies och användas för att göra en fiberrik pasta. Om du inte använder det redan, låt oss tala om varför du kanske eller kanske inte vill bli en konsument av denna asiatiska växtfibrer.

Kliniskt bevisat att hjälpa dig gå ner i vikt

Mycket få näringsämnen kan säga att de har godkänt och beprövade hävdar att hjälpa viktminskning. EU registret närings- och hälsopåståenden ger en reglerad bibliotek med hälsopåståenden från produkter. Syftet med registret är att säkerställa att alla krav på en livsmedelsmärkning, presentation eller reklam i Europeiska unionen är tydlig, korrekt och grundas på vetenskapliga bevis.

Den är utformad för att förhindra att konsumenterna vilseleds av att höra en produkt gör något. Det är inte hälso kommissionen har beslutat att Glukomannan i samband med en energifattig kost bidrar till viktminskning. Ja, det faktiskt fungerar. Den gynnsamma effekten av viktminskning uppnås vid ett dagligt intag av 3 g av glukomannan, tagen i tre doser av ett g vardera, tillsammans med 1-2 glas vatten, före måltider och i samband med en energifattig kost.

Var ska du köpa?

Vilken är den bästa glukomannan tillägg? Proto-Col SlimFizz kan vara ditt bästa val. Detta är en betrodd komplettera med stora naturliga fördelar. Tja, måste du vara säker på var du kan köpa Proto-Col SlimFizz baserat på samarbetet. Du kan besöka den officiella webbsidan för Proto-Col SlimFizz. Där kan du läsa de färdiga detaljer att jämföra med den andra. Här ger vi en länk till besöka kontinuerligt till den officiella webbplatsen för betrodda Proto-Col SlimFizz.

Bästa Glukomannan tillägg i butiker du kan lita på att köpa