Bästa humant tillväxthormon komplettera med hög kvalitet och garanti

Har du hittat den bästa mänskligt tillväxthormon tillägg? Du kan hitta den bästa HGH komplettera med hög kvalitet och garanti.

HGH tillskott är kosttillskott som syftar till att öka mängden HGH tillgängligt för kroppen. För dem som för närvarande kliar sina huvuden, HGH står för humant tillväxthormon, vilket är en mycket användbar hormon som produceras i hypofysen som är ansvarig för att stimulera kroppen att bygga och reparera vävnad. När vi är under 20 som innebär att vi växer i höjd, men detta stoppar när våra tillväxtplattor nära.

Vad är humant tillväxthormon?

Humant tillväxthormon är en produkt av hypofysen, befälhavaren körtel i kroppen. Som namnet antyder, främjar linjär tillväxt hos barn och ungdomar. Efter kroppen slutar växa längre, nivåerna av HGH sjunka snabbt och blir ofta mycket låg i vuxenlivet. Många av effekterna av HGH åstadkoms genom en andra hormon, insulinliknande tillväxtfaktor-1, som produceras av levern. HGH ges genom daglig injektion och är ganska dyra. Alternativa behandlingar, såsom nässpray eller tabletter för att stimulera HGH release, har inte visat sig ha någon nytta.

Hur mycket HGH producerar naturligt?

Friska vuxna män har vanligtvis bara mindre än 5 nanogram per milliliter som cirkulerar i blodet. Friska kvinnor kan producera ungefär dubbelt så mycket för barnbärande ändamål. Nivåer för båda könen topp under puberteten och falla kraftigt från och med början av 20-talet.

Gör HGH tillskott gör vad de säger?

Ta ren HGH som vi redan har diskuterat kommer verkligen att leda till mer muskelmassa och fettförbränning, men kan HGH boosters åstadkomma samma?

Nåväl, detta är ett ämne är öppen för viss debatt. Medan GABA fungerar i hjärnan, till exempel, är det okänt huruvida tar mer GABA i tablettform kan producera samma effekt. I själva verket, en skola som tyder på att GABA i denna form kommer att kunna passera blod, hjärnbarriären alls skulle innebära att det var helt ineffektiv för att öka tillväxthormon.

Vilka är de faktiska resultaten ses i forskning?

Den största granskning av försök med HGH visar att långvarig användning av tillväxthormon orsakade en genomsnittlig 2,3 kilogram (ca 5 Ibs.) Förlust av vikt, 2,6 kg (5,6 lbs.) Förlust av fett, 1,4 kg (3 Ibs.) Ökning i mager kroppsmassa, och ingen konsekvent förändring i bendensitet. Patienterna känner i allmänhet bättre, sett i livskvalitet poäng.

Var man kan köpa

Vet du var man kan köpa HGH tillägg? Kontrollera originalet HGH tillägget endast på den officiella hemsidan. Klicka på den här länken för att besöka den officiella hemsidan för den ursprungliga HGH. HGH som vi rekommenderar att köpa är den bästa med den höga kvalitet, originalitet och garanti.

Hgh
Bästa humant tillväxthormon komplettera med hög kvalitet och garanti
HGH in New Zealand
Human Growth Hormone Ireland