Bästa kollagen kräm för sår som faktiskt fungerar för yngre utseende

Här är en ny produkt av kollagen kräm för sår med många fördelar. Du kan läsa recensioner på följande artikel.

Kollagen, det protein som ger huden dess draghållfasthet, spelar en nyckelroll i varje fas av sårläkning. Det lockar celler, såsom fibroblaster och keratinocyter, till såret, vilket uppmuntrar debridering, angiogenes och återepitelisering. Dessutom ger kollagen en naturlig ställning eller substrat för tillväxt av ny vävnad.

om kollagen

Kollagen förband stimulera ny vävnadstillväxt och uppmuntra avsättningen och organisation av nyligen bildade kollagenfibrer och granulationsvävnad i sårbädden. Dessa förband kemiskt binda till matris-metalloproteinas (MMP) som finns i den extracellulära vätskan av sår. MMP normalt attackera och bryta ner kollagen, så det har tänkt att sårförband som innehåller kollagen ger MMP en alternativ kollagenkälla, lämnar kroppens naturliga kollagen för normal sårläkning.

Läker en mängd av sår

Collagen bidrar migrera till många typer av celler, inklusive fibroblaster och keratinocyter, på såret, som spelar en viktig roll för att öka vävnadstillväxt i en sårbädden. Dessa egenskaper kan bidra till att hjälpa kliniker med rengöring av infekterade vävnader i ett sår och uppmuntra naturlig tillväxt ska ske. Kollagen förband är lämpliga för ett överflöd av sår slag, inklusive liggsår, mindre brännskador, fotsår, kroniska sår och stora öppna sår.

Dess flexibilitet och komfort till en patient gör kollagen en go-to dressing när det gäller sårläkning. De enda specifika typer av sår som inte kan behandlas med kollagenfibrer är tredje gradens brännskador, skador som har bildats i sårskorpsbildning eller brända död vävnad eller en patient som har allergiska symptom till nötkreatur, fågel eller svinprodukter.

Kollagen förband

Kollagen Förband inklusive Promogran dressingar, SkinTemp, NuGel, Fibracol dressing, Kollagen dressing, lindad gel, Fibracol sårförband och Prisma kollagen dressing. Kollagen förband används för att hjälpa måttlig till tunga vätskande sår läka. kollagen förband främja läkning genom att hålla såret fuktigt medan absorbera exsudat. Mångsidig och absorberande, kan Kollagen förband skäras för att passa såret. Vissa kollagen förband finns som rep för förpackning djupa sår. Våra Kollagen val är Johnson och Johnson populära Promogran dressing.

tona ner infektion

En annan fördelaktig aspekt till användning av ett kollagen dressing är dess förmåga att minska förekomsten av sårinfektion. Kollagen kan hjälpa till att kontrollera instanser av bio-börda från att uppstå, vilket i huvudsak uppbyggnaden av bakterier bebor en yta innan den har steriliserats. Genom att skikta en barriär mellan såret och den omgivande bakterier, såväl som dess produktion att sprida antimikrobiella medel runt såret, är den totala risken för infektion minskas.

minimera irritation

Kollagen förband har normalt icke-vidhäftande egenskaper så förbandet förblir komprimerad medan känsla lös, vilket eliminerar förbandet fastnar på de torkade sekret av det skadade området. Dock kommer att täcka förband behövs när man använder en kollagen dressing. I kombination med dess egenskaper för att stanna mjukt, samt producera en idealisk fuktig miljö för såret, kan kollagenfibrer hjälpa till att sänka irritation och obehag. Kollagen förband kan hålla normalt appliceras på ett sår för cirka sju dagar. Det kommer också att minimera byta bandage.

Bästa collagen för sår att köpa

Vi rekommenderar dig att ta XYZSmartCollagen. Denna XYZSmartCollagen kan köpas på den officiella hemsidan. Klicka på länken för att besöka den officiella hemsidan för denna XYZSmartCollagen. Det kommer att vara mycket viktigt att köpa denna produkt på den officiella hemsidan för att få ett specialpris med garanti. 

XYZ Smart Collagen
Bästa kollagen kräm för sår som faktiskt fungerar för yngre utseende