Bästa Resveratrol500mg för kvinnor: gör det verkligen fungera?

Resveratrol500mg har många fördelar för kvinnor, kommer vi att presentera den bästa Resveratrol500mg för kvinnor.

Kvinnor som har PCOS producerar något högre mängder av testosteron och andra androgena hormoner än genomsnittet. Även om dessa reproduktiva hormoner är vanligtvis förknippas med män, kvinnor har också små mängder. De förhöjda nivåerna hos kvinnor med PCOS kan bidra till oregelbundna eller frånvarande menstruation, infertilitet, viktökning, akne eller överflödigt hår i ansiktet och kroppen. Kvinnor som har PCOS står också en högre risk att utveckla andra hälsoproblem, såsom diabetes.

Vad Resveratrol500mg för kvinnor?

Resveratrol är en typ av polyfenol känd som en stilbenoid, som produceras i druvor och blåbär att skydda sig från bakterie- och svampinfektion, och i mindre utsträckning från UV-strålning. Det upptäcktes att druvorna växer i fuktiga och mögliga områden hade den högsta halten av resveratrol i någon känd allmänt konsumeras mat / dryck. Resveratrol är uppenbarligen en potent anti-svamp förening och antioxidant.

När det tas oralt, är resveratrol absorberas väl av människor, men dess biotillgänglighet är relativt låg eftersom det snabbt metaboliseras och elimineras. I prekliniska studier har resveratrol visat sig ha ett flertal biologiska aktiviteter, som möjligen skulle kunna tillämpas för att förebygga och / eller behandling av cancer, kardiovaskulär sjukdom och neurodegenerativa sjukdomar.

Fördelaktigt rapport av Resveratrol500mg för kvinnor

Forskningsresultaten släpptes våren 2014 anges till besvikelse av choklad och rött vinälskare att resveratrol inte kan hjälpa oss att leva längre. I en studie av äldre personer som bor i Italien Chianti-regionen, fann forskarna att föreningen sannolikt i samband med längre livslängd.

De uppmätta resveratrol i urinen deltagare och jämförde nivåer bland dem som dog under nio års studier av studien (det förväntades att en del skulle dö, som deltagarna var 65 år och äldre) och de som överlevde. Resveratrol nivåerna var liknande bland dem som dog och de som överlevde, vilket tyder på att föreningen inte har någon betydande inverkan på livslängden, åtminstone inte i de mängder som vi konsumerar i mat och dryck.

Studie om Resveratrol500mg för kvinnor

I en australisk studie av överviktiga hypertoni män och postmenopausala kvinnor, forskare övervakade resveratrol effekt på armartären, större artär i överarmen. Nedsatt blodflöde i detta kärl är kopplat till riskfaktorer som fetma och hypertoni. Efter konsumerar av en mycket bioaktiva formen av resveratrol, deltagare uppvisade en signifikant och snabb ökning av blodflödet inom en timme.

Var kan jag köpa Resveratrol500mg för kvinnor

Nu kan du köpa Resveratrol för kvinnor rekommenderas endast på den officiella hemsidan. Om du vill ta Resveratrol500mg, kontrollera ad följ länken här för att besöka direkt den officiella hemsidan. Du kan ta reda på mer intressanta tips att köpa Resveratrol500mg endast på den officiella hemsidan.

Resveratrol 500mg
Bästa Resveratrol500mg för kvinnor: gör det verkligen fungera?