Bästa Resveratrol500mg för män: gör det ger fördelar?

Du är män och vill ha en sund kropp? I denna artikel kommer vi att ge dig fördelarna med Resveratrol500mg för män.

Det är ett faktum, inte alla livsmedel och kosttillskott får samma andel av rampljuset, uppmärksamhet, eller granskning. Trots den rikliga vetenskaplig forskning bakom sig, en av de mest förbisedda är resveratrol. Det kanske förvånar dig att veta att resveratrol, oftast förknippas med vin, har många fördelar som kanske inte bara hjälpa dig på din nästa resa till gymmet men kan också förbättra din möjlighet att ålder mer graciöst. Vi har sammanställt en lista över de sex fördelarna med resveratrol, och några användbara strategier för att maximera dina ansträngningar.

Att veta mer om Resveratrol

Resveratrol är en typ av polyfenol känd som en stilbenoid, som produceras i druvor och blåbär att skydda sig från bakterie- och svampinfektion, och i mindre utsträckning från UV-strålning. Det upptäcktes att druvorna växer i fuktiga och mögliga områden hade den högsta halten av resveratrol i någon känd allmänt konsumeras mat / dryck. Resveratrol är uppenbarligen en potent anti-svamp förening och antioxidant.

Resveratrol500mg för testosteron boost

Tror du din testosteron behöver ett lyft? När du skriver dina trettiotalet, är det allt möjligt för testosteron att sjunka. Om du tror att händer, besöka din läkare och be om ett blodprov för att fastställa dina nivåer. Det finns testosteron terapier som kan vara effektiva.

Enligt en koreansk studie på möss kan resveratrol också vara ett alternativ. I studien konstateras att blodtestosteronkoncentration förbättrades med mer än 50% efter en period av resveratrol konsumtion 28 dagar. Även om du inte är riktigt lika framgångsrika, finns det fortfarande gott om andra vetenskapligt forskat fördelar med att konsumera resveratrol.

Resveratrol500mg för förebyggande av cancer

Resveratrol har visat sig hämma proliferationen av en mängd olika humana cancercellinjer, inklusive de från bröst, prostata, mage, kolon, bukspottkörtel, och sköldkörtelcancer. I djurmodeller, oral administrering, topisk applicering, och / eller injektion av resveratrol hämmade utvecklingen av kemiskt inducerad cancer hos många platser, inklusive mag-tarmkanalen, lever, hud, bröst, prostata och lunga.

De anti-cancer effekter av resveratrol i gnagarmodeller involverade reduktionen av cellproliferation, induktion av apoptos och hämning av angiogenes, tumörtillväxt och metastasering. Ändå har några djurstudier rapporterade en brist på en effekt av oral resveratrol att hämma utvecklingen av lungcancer som induceras av cancerframkallande ämnen i cigarettrök, och studiet av resveratrol administration på tjocktarmscancer har gett blandade resultat.

Var man kan köpa den bästa resveratrol500mg

För att få en Resveratrol500mg, måste du följa länken här. Det kommer att omdirigera dig till den officiella hemsidan. Denna officiella hemsida ger enkla sätt att hålla din hälsosam effektivt. Få Resveratrol500mg ursprungligen med garanti kommer att göra din insats få bästa resultat. Därför köper Resveratrol500mg just nu bara på den officiella hemsidan.

Resveratrol 500mg
Bästa Resveratrol500mg för män: gör det ger fördelar?