Bästa stället att få en hallon keton för viktminskning avsevärt

Låt oss få en hallon keton för viktminskning. Många produkter ute påstås göra det lättare.

Dessa är örter, skakar, och piller som är tänkta att hjälpa dig att bränna fett eller minska aptiten. Bland de mest populära är ett komplement som kallas hallon ketoner.

Hallon ketoner påstås orsaka fett i celler för att brytas ned mer effektivt, hjälper kroppen att bränna fett snabbare. De hävdade också att öka nivåerna av adiponectinen, ett hormon som hjälper till att reglera ämnesomsättningen. Artikeln går igenom den aktuella forskningen bakom hallon keton kosttillskott och om de är verkligen värt att överväga.

Vad är hallon keton?

Hallon keton är en kemikalie från röda hallon, såväl som kiwifrukt, persikor, druvor, äpplen, andra bär, grönsaker såsom rabarber, och barken av idegran, lönn, och tallar. Människor tar hallon keton genom munnen för viktminskning. Det blev populär för viktminskning efter det nämndes på Dr Oz tv-show under segmentet kallas Raspberry keton: mirakel fettförbrännare i en flaska i februari 2012. Människor gäller hallon keton på huden för håravfall. Hallon keton används också i livsmedel, kosmetika och andra tillverknings såsom en doft eller smakämne.

Hur hallon keton Tillverkaren hävdar det hjälper viktminskning

Enligt tillverkarens krav, hallon ketoner reglerar hormonet adiponectin, som tenderar att vara närvarande på lägre nivåer hos personer med fetma än de utan. Vissa studier visar att öka adiponectin nivåer kan hjälpa behandla insulin frågor såsom typ 2-diabetes och metabolt syndrom genom att öka insulinkänsligheten. Insulinresistens är en nyckelfaktor i fetma, typ 2 diabetes och metaboliskt syndrom. Hallon ketoner kan också reglera noradrenalin, vilket kan förorsaka en lätt förhöjd kroppstemperatur.

Hallon ketoner och viktminskning

I en studie publicerad i 2005, kallad mot fetma åtgärd av Hallon keton fick hallon ketoner ges till möss som matades en fettrik diet under flera veckor. Möss delades upp i olika grupper, var och få samma kalorier men att få olika mängder av hallon ketoner (antingen 0,5%, 1% eller 2%).

Dieterna var ca 40% fett i varje grupp. Forskarna noterade att hallon ketoner som utgjorde mellan 1% och 2% av totala kalorier orsakade en minskning i kroppsvikt och fett uppbyggd i levrarna hos möss efter 10 veckors användning, jämfört med möss som endast matades en diet med hög fetthalt.

Bästa hallon keton att köpa

Det bästa hallon keton som du måste köpa är RaspberryKetonePlus. Detta är tillverkaren att sälja lagligt för viktminskning tillägg. Nu kan du kontrollera produkten på den officiella hemsidan genom att klicka på länkarna som anges. Här kan du besöka den betrodda officiella hemsidan för RaspberryKetonePlus som ger fler fördelar. Du kan också få den garanterade och högkvalitativ RaspberryKetonePlus. 

Raspberry Ketones
Bästa stället att få en hallon keton för viktminskning avsevärt