Best Glucomannan supplement dosering om snel gewichtsverlies te krijgen

Hier kunt u de juiste informatie van glucomannan supplement dosering te krijgen. Het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen het werkt effectief.

Konjacglucomannaan werd voor het eerst gebruikt en bestudeerd door de Chinese en zijn geneeskrachtige eigenschappen werden voor het eerst beschreven in de Shen Nong Materia Medica tijdens de Westelijke Han-dynastie (ca 206 voor Christus tot 08 na Christus). Konjacbloem wordt traditioneel geproduceerd door middel van het verwerken knol, de ondergrondse opslagorganen. Na het koken met planten as, wordt de bloem geconsumeerd als cake of gel. De therapeutische effecten worden verondersteld te wijten aan serotonine te zijn. Chinezen hebben Konjacglucomannaan gebruikt voor meer dan 2000 jaar aan aandoeningen zoals astma, hoesten, hernia, pijn in de borst, brandwonden en hematologische en huidziekten te behandelen. De bladeren zijn ook gebruikt als een insectenwerend middel. In de 6e eeuw na Christus, werd Konjacglucomannaan geïntroduceerd in Japan als geneesmiddel.

Wat is glucomannan?

Glucomannan is een natuurlijke vezel die uit het garen olifant, oftewel de konjac plant. De vezel zelf is oplosbaar in water en wordt vaak gevonden in dieetpillen. Dit heeft niet alleen gebruikt in voedingssupplementen, maar het gebruik ervan is uitgebreid tot culinaire gerechten en kruidenmengsels ook. Van konjac plant, 40% van zijn drooggewicht deel uit van de vezel. Inname van deze vezel kan helpen verlichten constipatie, evenals zelfs uit het cholesterolgehalte. Wanneer ingenomen met water, de plantenwortel expandeert in de maag, waardoor de gebruiker een gevoel van volheid.

Vul voor het eten

Glucomannan is een van de meest viskeuze van alle bekende vezels en kan absorberen tot 50 keer zijn gewicht in water. Afhankelijk van welke aanbeveling u voorstander, neem dan een gram van glucomannan (tablet of capsule) 30-60 minuten voor de maaltijd met een groot glas water. Het breidt uit in je maag omdat het water absorbeert. Als je eet na het nemen van glucomannan, voel je je vol na het nuttigen van een kleiner deel dat normaal. Voedingsvezels reizen de meter voor verzadiging snel, en dat gevoel van genoeg duurt langer; meer tijd verstrijkt voordat je weer honger krijgt.

Glucomannan ingrediënten en dosering

Het is aangeraden om 1 gram te nemen van Glucomannan drie keer per dag om enig effect bij gewichtsbeheersing te hebben. Gebruikers worden op de hoogte van dit supplement te nemen 15 minuten voor een maaltijd en met 1-2 glazen water (bedrag niet nader gespecificeerd). Het is belangrijk om met water te nemen, want anders kan het een gevaar voor verstikking worden. Glucomannan is zijn eigen substantie en bestaat niet uit van iets anders.

Beste glucomannan supplement te kopen

Op basis van de beoordelingen hierboven, dat we dat de beste Glucomannan eetlustremmer dat werkt is het Proto-Col SlimFizz. Dit SlimFizz wordt aanbevolen om te gebruiken met goedkeuring van de FDA. Bovendien, het komt als de natuurlijke repressief voor gewichtsverlies. Natuurlijk, kunt u kopen de oorspronkelijke Proto-Col SlimFizz op de officiële website. De website is beschikbaar om te bezoeken via de meegeleverde hier banden.

Best Glucomannan supplement dosering om snel gewichtsverlies te krijgen