Best Glucomannan supplement i butikker du kan stole på å kjøpe

Er du ute etter glucomannan supplement i butikkene? Det er bra. Du bør lese informasjonen nedenfor før du kjøper supplement.

Glucomannan er en vannløselig, fermenterbare diettfiber ekstraheres fra tuber eller roten av elefant yam, også kalt konjac (Amorphophallus konjac eller Amorphophallus rivieri). Glucomannan består av et polysakkarid kjede av beta-D-glukose og beta-D-mannose med vedlagte acetylgrupper i et molart forhold på 1: 1,6 med beta 1-4 bindinger. Ettersom humant spytt og pankreasamylase ikke kan spalte beta-1, 4-bindinger, passerer glucomannan relativt uendret inn i tykktarmen, hvor det er høyt fermentert av koloniske bakterier. Den har en høy molekylvekt (gjennomsnitt: 1.000.000 Dalton), og kan absorbere opptil 50 ganger sin vekt i vann, noe som gjør den til en av de mest viskøse diettfibre som er kjent. Derfor er glucomannan tatt i mindre doser enn andre typer fibertilskudd.

populært supplement

En av grunnene til at noen mennesker kan bli kjent med Glucomannan er fordi det er markedsført for sin evne til å fremme vekttap. Kan du søke etter glucomannan, og du vil se at kjedene er allerede selger dette anlegget fiber som et supplement? Det er enda en merkevare-navnet kosttilskudd kalt Lipozene med glucomannan som sitt primære ingrediensen.

Glucomannan vekttap bare kan være mulig hvis du også føre en generelt sunn livsstil, men det er viktig å velge riktig produkt og ta det på en sikker måte. Fiber fra konjac rot også har mange andre overraskende helsemessige fordeler. Det er ikke mange Glucomannan bivirkninger, men det farligste en (kvelende) er mulig, men det kan unngås. Smakløst, glucomannan pulver kan tilsettes til smoothies og bli brukt til å lage en fiberrik pasta. Hvis du ikke bruker det allerede, la oss snakke om hvorfor du kanskje eller kanskje ikke ønsker å bli en forbruker av denne asiatiske plante fiber.

Klinisk bevist for å hjelpe deg å miste vekt

Svært få næringsstoffer kan si at de har godkjent og bevist hevder å hjelpe vekttap. EU Register om ernærings- og helsepåstander gir et regulert bibliotek av helsepåstander fra produkter. Formålet med registeret er å sikre at alle krav gjøres på en merking av matvarer, presentasjon eller reklame i EU er klar, presis og basert på vitenskapelige bevis.

Den er utformet for å hindre at forbrukerne blir villedet av å bli fortalt et produkt gjør noe. Det er ikke helse kommisjonen har avgjort at Glucomannan i sammenheng med en energi-begrenset diett bidrar til vekttap. Ja, det faktisk fungerer. Den fordelaktige effekten av vekttap oppnås med et daglig inntak på 3 g Glucomannan, tatt i tre doser på 1 g hver, sammen med 1-2 glass vann, før måltider og i sammenheng med en energi-diett.

Hvor bør du kjøpe?

Hva er den beste glucomannan supplement? Den Proto-Col SlimFizz kan være det beste valget. Dette er en pålitelig supplement med store naturlige fordeler. Vel, må du være sikker på hvor du kan kjøpe den Proto-Col SlimFizz basert på samarbeid. Du kan besøke de offisielle nettsidene til Proto-Col SlimFizz. Der kan du lese de ferdige detaljer for å sammenligne med andre. Her gir vi linken for å besøke kontinuerlig til den offisielle nettsiden til den pålitelige Proto-Col SlimFizz.

Best Glucomannan supplement i butikker du kan stole på å kjøpe