Best menneskelig veksthormon supplement med høy kvalitet og garanti

Har du funnet den beste menneskelig veksthormon supplement? Du kan finne den beste HGH supplement med høy kvalitet og garanti.

HGH kosttilskudd er kosttilskudd som tar sikte på å øke mengden av HGH tilgjengelig for kroppen. For de som er for tiden klør seg i hodet, HGH står for Human Growth Hormone, som er en svært nyttig hormon, produsert i hypofysen som er ansvarlig for å oppmuntre kroppen til å bygge og reparere vev. Når vi er under 20 betyr det at vi vokser i høyden, men dette stopper når våre vekstplater nær.

Hva er veksthormon?

Veksthormon er et produkt av hypofysen, master kjertel av kroppen. Som navnet tilsier, det fremmer lineær vekst hos barn og ungdom. Etter at kroppen slutter å vokse høyere, nivåene av HGH avta raskt og ofte bli svært lav i voksenlivet. Mange av virkningene av HGH er forårsaket gjennom en andre hormon, insulin-lignende vekstfaktor-1, laget av leveren. HGH er gitt ved daglig injeksjon og er ganske dyrt. Alternative behandlinger, for eksempel nesespray eller piller for å stimulere HGH utgivelsen, har ikke vist seg å ha noen nytte.

Hvor mye HGH produserer naturlig?

Friske voksne menn har vanligvis bare mindre enn 5 nanogram per milliliter som sirkulerer i blodet. Friske kvinner kan produsere omtrent det dobbelte beløpet for fertil formål. Nivåer for begge kjønn topp i puberteten og falle kraftig starter i begynnelsen av 20-årene.

Har HGH kosttilskudd gjør det de sier?

Tar ren HGH som vi allerede har diskutert vil faktisk føre til mer muskelmasse og fettforbrenningen, men kan HGH boosters gjøre det samme?

Vel, dette er et tema åpen for noen debatt. Mens GABA virker i hjernen, for eksempel, er det ukjent hvorvidt eller ikke å ta mer GABA i pilleform er i stand til å produsere de samme effekter. Faktisk er en skole med tanke som tyder på at GABA i denne form vil være ute av stand til å krysse blod, hjerne-barrieren i det hele tatt ville bety det var helt ineffektive for økning av veksthormon.

Hva er de faktiske resultatene sett i forskning?

Den største gjennomgang av forsøk med HGH viser at langvarig bruk av veksthormon forårsaket en gjennomsnittlig 2,3 kg (ca. 5 lbs.) Tap av vekt, 2,6 kg (5.6 lbs.) Tap av fett, 1,4 kg (3 Ibs.) Økning i lean body mass, og ingen konsekvent endring i bentetthet. Pasientene føler seg generelt bedre, sett i livskvalitet score.

Hvor får man kjøpt

Vet du hvor du skal kjøpe HGH supplement? Sjekk den opprinnelige HGH supplement bare på den offisielle nettsiden. Klikk på denne linken for å besøke den offisielle nettsiden til den opprinnelige HGH. HGH som vi anbefaler å kjøpe er det beste med høy kvalitet, originalitet og garanti.