Beste Glucomannaan supplement in de winkels die u kunt vertrouwen om te kopen

Bent u op zoek naar glucomannan supplement in de winkels? Het is goed. U dient de onderstaande informatie te lezen voordat het kopen van de toeslag.

Glucomannan is een in water oplosbare, fermenteerbare voedingsvezels uit de knol of wortel van de olifant yam, ook bekend als konjac (Amorphophallus konjac of Amorphophallus rivieri). Glucomannan uit een polysaccharide keten van beta-D-glucose en beta-D-mannose met gebonden acetylgroepen in een molverhouding van 1: 1,6 met beta 1-4 bindingen. Omdat menselijke speeksel- en pancreas amylase niet kan splitsen beta 1, 4-bindingen, glucomannan gaat relatief onveranderd in de dikke darm, waar het sterk gefermenteerd door darmbacteriën. Het heeft een hoog molecuulgewicht (gemiddeld 1.000.000 Dalton) en kan absorberen tot 50 maal zijn gewicht aan water, waardoor het een van de meest viskeuze dieetvezels bekend. Daarom wordt glucomannan genomen in kleinere doses dan andere soorten vezels supplementen.

populair supplement

Een van de redenen waarom sommige mensen vertrouwd zijn met glucomannan zijn is omdat het de markt wordt gebracht om zijn vermogen om gewichtsverlies te bevorderen. Kunt u zoeken naar glucomannan en je zult zien dat ketens al verkopen deze plantaardige vezels als een aanvulling? Er is zelfs een merknaam voedingssupplement genaamd Lipozene met glucomannan als belangrijkste ingrediënt.

Glucomannan gewichtsverlies zou wel mogelijk zijn als u ook een over het algemeen gezonde levensstijl te leiden, maar het is belangrijk om het juiste product te kiezen en neem het op een veilige manier. De vezel van konjac wortel heeft ook vele andere voordelen verrassende gezondheid. Er zijn niet veel glucomannan bijwerkingen, maar de meest gevaarlijke (verstikking) is nog niet mogelijk te vermijden. Smaakloos, glucomannan poeder smoothies worden toegevoegd en worden gebruikt om een ​​vezelrijke pasta. Als je het nog niet gebruikt, laat ons praten over waarom je wel of niet wilt dat een consument van deze Aziatische plantaardige vezels worden.

Klinisch bewezen om u te helpen gewicht te verliezen

Zeer weinig voedingsstoffen kunnen zeggen dat ze hebben goedgekeurd en bewezen aanspraken om gewicht te verliezen te helpen. De EU-register voor voedings- en gezondheidsclaims biedt een gereglementeerde bibliotheek van gezondheidsclaims van producten. Het doel van het register is ervoor te zorgen dat elke claim gemaakt op een etikettering van levensmiddelen, presentatie of reclame in de Europese Unie is duidelijk, nauwkeurig is en gebaseerd op wetenschappelijk bewijs.

Het is ontworpen om de consument te voorkomen worden misleid door te horen van een product doet iets. Dat is niet de gezondheid commissie heeft geoordeeld dat Glucomannan in het kader van een energie-dieet, draagt ​​bij tot gewichtsverlies. Ja, het eigenlijk werkt. Het gunstige effect van gewichtsverlies wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g glucomannan, genomen in drie doseringen van elk 1 g, met 1-2 glazen water, voor de maaltijd en in het kader van een energie dieet.

Waar moet je kopen?

Wat is de beste glucomannan supplement? De Proto-Col SlimFizz kan uw beste keuze. Dit is een vertrouwde supplement met grote natuurlijke voordelen. Nou, moet u er zeker van waar u kunt kopen het Proto-Col SlimFizz op basis van de samenwerking. U kunt terecht op de officiële websites van de Proto-Col SlimFizz. Daar kunt u de ingevulde gegevens te lezen om te vergelijken met de andere. Hier bieden we de link om voortdurend bezoek aan de officiële website van de vertrouwde Proto-Col SlimFizz.