Beste manieren om te vergelijken TurmericPlus en de nep

Kurkuma is een super voedsel dat al bewijst het geven van zo veel voordelen voor uw lichaam. Lees dit artikel om te vergelijken TurmericPlus en de nep-een.

Wist u dat volgens de Food Fraude Database, kurkuma poeder wordt vaak vermengd met Soedan kleurstof en een gele kleurstof genaamd metanil geel? Het is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie en het kan schade aan het zenuwstelsel? Het gebruik van metanil gele kleur en loodchromaat komen het meest voor. Het gebruik van kleur is gebruikelijk in landen als India. Zo is jammer als India is de grootste producent, consument en exporteur van kurkuma in de wereld.

Wat is kurkuma?

Kurkuma, de belangrijkste specerij in curry, is misschien wel de meest krachtige kruid op de planeet op vechten en potentieel omkeren van de ziekte. Het heeft zo veel helende eigenschappen die op dit moment zijn er 6235 peer-reviewed artikelen gepubliceerd waaruit blijkt dat de voordelen van kurkuma en één van zijn beroemde helende verbindingen curcumine geweest.

Dit zet kurkuma op de top van de lijst als een van de meest genoemde geneeskrachtige kruiden in alle van de wetenschap en de volgende meest populaire bestudeerde kruiden bevatten knoflook, kaneel, ginseng, gember en mariadistel.

De imitatie kurkuma extract

Er zijn twee gebruikelijke manieren om de kurkuma extract overspelige:

vulstoffen toe te voegen, dat kan, kan geen enkele voedingswaarde, of kan eigenlijk omhoog beëindigen nadelige gevolgen voor u in de lange termijn? Enkele veel voorkomende vulmiddel zaagsel, rijstmeel, zetmeel, etc.

U kunt gebruik maken van kleurstoffen aan de traditionele kurkuma kleur aan toegevoegd vulstoffen geven. Het gebruik van metanil gele kleur en loodchromaat komen het meest voor. Het gebruik van kleur is gebruikelijk in landen als India. Zo is jammer als India is de grootste producent, consument en exporteur van kurkuma in de wereld. Het is bekend dat de negatief zenuwstelsel van het lichaam beïnvloeden en kanker volgens sommige deskundigen.

Vergelijk met originele TurmericPlus

De makkelijkste wat je moet doen is om te zien of het product dat u van plan bent te kopen is als biologisch gecertificeerd door een bekende en gerenommeerde derden agentschap. Zo is in de Verenigde Staten. Elk product, dat is echt organisch, krijgt een USDA-certificering. Wanneer USDA certificeert producent kan een teken zoals in direct aan, haar product, die u kunt verzekeren dat het zetten, wordt getest. Dit originele en gecertificeerde product, natuurlijk, geeft u een kwaliteit en identificatie voordelen. Het zal je echte resultaten geven in plaats van geven u een nog meer problemen. Het consumeren van de nep-TurmericPlus zal maakt u ernstige te veel ziekte. Natuurlijk zal het alleen maar erger voor je.

Waar aan de vertrouwde TurmericPlus kopen

Om de oorspronkelijke TurmericPlus te kopen, kun je beter te gaan op deze officiële website. Redenen waarom je zou moeten bestellen op deze officiële sites, zijn er al een kwaliteitscertificaat. Dit certificaat garandeert de supplementen voeding en het materiaal. Het kopen van de officiële website geeft ook extra voordelen, zoals korting of gratis consult. Dus, wat denkt u te wachten? Klik op deze link om u daar te brengen.

Turmeric Plus
Beste manieren om te vergelijken TurmericPlus en de nep