Det enklaste sättet att hitta en TurmericPlus för kosttillskott

TurmericPlus har så många fördelar för din diet. Denna artikel kommer att visa dig det enklaste sättet att hitta en turmericplus att stödja din diet.

(Curcuma longa) Rotstocken (underjordiska stammen) av Curcuma longa, en medlem av ingefära familjen, ger den gula kryddan gurkmeja. Det har länge använts i Indien och Asien som en örtmedicin och mat. Det har också spelat en viktig roll i österländska kulturer. Handlare introducerade gurkmeja till Europa på 13-talet, där det kallades indisk saffran eftersom det såg ut som liknar kryddan saffran. Det är ansvarig för färgen på curried rätter och amerikansk senap.

Gurkmeja och dess makt för att få en viktminskning

Forskning har visat att gurkmeja extrakt kan sänka kolesterolhalten i blodet – särskilt LDL onda kolesterolet. Det har lipidsänkande egenskaper. Detta kan sänka kolesterolhalten och gynna viktminskning genom att minska fettvävnad viktökning. Termogenes är en process som sker när man bränner fett av det centrala nervsystemet för att bibehålla kroppstemperaturen.

I den nya studien titled, Curcumin inducerar brunt fett-liknande fenotyp i 3T3-L1 och primära vita adipocyter, koreanska forskare fastställts för första gången att curcumin har förmåga att inducera brunfärgning av vita fettceller (adipocyter) genom åtminstone fyra olika mekanismer:

Hur fungerar det?

Det fungerar genom att öka uttrycket av bruna fett specifika gener. Genom att stimulera produktionen av nya mitokondrier, vilket framgår av ökad aktivitet av elektrontransportkedjan och ökad fettsyraoxidation.

Genom att öka proteinnivåer av hormonkänsligt lipas och p-acyl-CoA-karboxylas, två markörer som spelar en roll för att öka fettnedbrytande processer (lipolys) och undertryckandet av nya fettproduktion (lipogenes). Det ökar aktiviteten AMP-aktiverat proteinkinas (AMPK). AMPK aktiviteten är något av en cellulär metabolisk huvudströmbrytare som förbättrar metabolisk homeostas, som ofta är ur balans i överviktiga och feta individer.

Varför ska hitta en TurmericPlus

Gurkmeja har en god säkerhet rekord – vilket innebär att även vid höga doser, det verkar inte vara toxiska effekter. Det finns bara ett fåtal undantag men -turmeric kan öka aktiviteten hos gallblåsan, som vanligtvis är en bra sak om du inte har gallsten, i vilket fall det kommer att göra ont som en mofo. Likaså människor med njursten måste vara försiktiga. ALLTID, kolla med din doc innan du går att lägga till några tillägg eller ändra din kost. De kommer sannolikt att vara cool med dig lägga gurkmeja i, men du kan behöva justera medicin om du har en redan befintligt skick. Capisce?

Det enklaste sättet att hitta en TurmericPlus

Så där är det enklaste sättet att hitta en TurmericPlus ingen bättre än bara klicka på den här länken och köpa från den officiella hemsidan? Att köpa från officiella webbplatser ger dig en kvalitet och bra pris; du kommer också att få ytterligare fördelar såsom rabatt och en kostnadsfri konsultation. Få affären genom att hitta den ursprungliga och garanterad TurmericPlus på den officiella hemsidan genom beställningssidan här. 

Turmeric Plus
Det enklaste sättet att hitta en TurmericPlus för kosttillskott