Enkleste måten å finne en TurmericPlus for din diett supplement

TurmericPlus har så mange fordeler for kostholdet ditt. Denne artikkelen vil vise deg den enkleste måten å finne en turmericplus å støtte din diett.

(Curcuma longa) Den jordstengler (jordiske stammen) av Curcuma longa, et medlem av familien ingefær, får man gule krydder gurkemeie. Det har lenge vært brukt i India og Asia som en urtemedisin og mat. Det har også spilt en viktig rolle i østlige kulturer. Traders introdusert gurkemeie til Europa i det 13. århundre, hvor det ble kalt indisk safran fordi det så ligner krydderet safran. Det er ansvarlig for fargen på curried retter og amerikansk sennep.

Gurkemeie og dens kraft til å få et vekttap

Forskning har vist at gurkemeie ekstrakter kan senke kolesterolnivået i blodet – spesielt LDL dårlige kolesterolet. Det har lipidsenkende egenskaper. Dette kan redusere kolesterolnivået og nytte vekttap ved reduksjon av fettvev vektøkning. Termotilblivelsen er en prosess som finner sted når fettet er brent av det sentrale nervesystemet, for å opprettholde kroppstemperaturen.

I den nye publikasjon med tittelen, induserer Curcumin brunt fettlignende fenotype i 3T3-L1 og primære hvite adipocytter, koreansk forskere som er fastsatt for den første gang at curcumin er i stand til å indusere bruning av hvite fettceller (adipocytter) gjennom minst fire forskjellige mekanismer:

Hvordan virker det?

Det fungerer ved å øke ekspresjon av brunfettspesifikke gener. Ved å stimulere produksjonen av nye mitokondrier, som gjenspeiles av økt aktivitet av elektrontransportkjeden og økt fettsyreoksidasjon.

Ved å øke proteinnivåer av hormonsensitive lipase og p-acyl-CoA-karboksylase, to markører som spiller en rolle i å øke fettnedbrytende prosesser (lipolyse) og undertrykkelse av nye fettproduksjon (lipogenese). Det øker aktiviteten AMP-aktivert proteinkinase (AMPK). AMPK aktivitet er noe av en mobil metabolsk hovedbryter som forbedrer metabolske homeostase, som ofte er ute av balanse i overvekt og fedme enkeltpersoner.

Hvorfor skal finne en TurmericPlus

Gurkemeie har en god sikkerhetsstatistikk – noe som betyr at selv ved høye doser, synes det ikke å være toksiske effekter. Det er bare noen få unntak om -turmeric kan øke aktiviteten i galleblæren, som vanligvis er en god ting med mindre du har gallestein, i så fall vil det skade som en mofo. Likeledes, mennesker med nyrestein må være forsiktig. ALLTID, sjekk med din doc før du går og legger noen kosttilskudd eller endre opp din diett. De vil mest sannsynlig være kult med deg legge gurkemeie i, men du må kanskje justere meds hvis du har en pre-eksisterende tilstand. Capisce?

Den enkleste måten å finne en TurmericPlus

Så, hvor er den enkleste måten å finne en TurmericPlus, ingen bedre enn bare klikke på denne linken og kjøpe fra den offisielle nettsiden? Kjøpe fra offisielle nettsteder gir deg en kvalitet og god pris; du vil også få ekstra fordeler som rabatt og en gratis konsultasjon. Få avtalen ved å finne den opprinnelige og garantert TurmericPlus på den offisielle nettsiden gjennom bestillingssiden her.