Er Glucomannan supplement piller effektive for vekttap?

Er Glucomannan supplement piller effektive for vekttap? Å vite effektiviteten, bør vi vite mer om glucomannan.

Glucomannan er et sukker laget av roten av konjac anlegg som har vært brukt i århundrer i tradisjonelle japanske matlaging som et fortykningsmiddel eller geleringsmiddel. Det er så kjent i Japan at det også har sitt eget kallenavn, kost i tarmen, noe som gir deg en god ide om hvordan det fungerer. For bare noen få kalorier, skaper glucomannan en følelse av fylde ved å absorbere vann og utvide for å danne en klumpete fiber i magen.

Er det trygt?

Den vanligste klagen for å ta Glucomannan som et supplement i flere studier var forbigående oppblåsthet og gass. Forskere mener at dette kan skyldes den plutselige innføringen av fiber i en lav-fiber diett. De fleste ble ikke frarådet av denne milde ulemper og innen et par uker, disse bivirkningene sunket. Utover det, vises glucomannan trygg.

Hvordan virker det?

Glucomannan kan fungere i magen og tarmene ved å absorbere vann for å danne en omfangsrik fiber, som behandler forstoppelse. Det kan også redusere absorpsjon av sukker og kolesterol fra tarmen, noe som hjelper til å kontrollere sukker i diabetes, og redusere kolesterolnivået.

Betyr det virkelig fungerer?

Studere mekanismene er alltid interessant, men hva vi virkelig ønsker å vite er om dette ting fører til faktiske pounds tapt. Heldigvis har vi flere randomiserte kontrollerte studier på glucomannan. Disse typer studier er gullstandarden for vitenskapelige eksperimenter på mennesker. I den største, ble 176 friske overvektige mennesker randomisert å innta enten et supplement med glucomannan eller placebo (narrepille), mens på en kalorifattig diett. Tre forskjellige Glucomannan tillegg ble testet, med varierende doseringer. Noen hadde også andre fibre lagt til dem.

Hvorfor skal ta Glucomannan fordeler

Mens forskningen er fortsatt i utvikling og FDA har ikke gitt sin tilslutning til eventuelle glucomannan produktet helse eller vekttap krav, er foreløpige studier lovende. I en 2007 studie publisert i British Journal of Nutrition, deltakerne tar en Glucomannan og psyllium husk kombinasjon supplement mistet ca 10 pounds i 16 uker sammenlignet med 1,7 pounds tapt i placebogruppen. En annen studie med kun glucomannan viste et gjennomsnitt på 5,5 pounds tapt over åtte uker, uten å gjøre noen andre diett eller endringer i livsstil.

Hvor kan jeg få mer informasjon?

Du kan få informasjon fra en offisiell nettside som gir noen bakgrunn og tips og har bilder av Konjac rot og Glucomannan pulver. Har du prøvd disse nudler eller tatt Glucomannan kosttilskudd? Gi meg beskjed hvis du liker nudler. Du vet også hvordan du forberede dem, eller hvis du har hatt noen suksess med supplement form.

Hva bør kjøpe?

Vel, du kan ikke bli forvirret om den beste Glucomannan supplement som fungerer effektivt for vekttap. Vi anbefaler deg å ta Proto-Col SlimFizz. Dette Proto-Col SlimFizz gir flere fordeler med naturlige og trygge måter. Selvfølgelig er det kun tilgjengelig på den offisielle nettsiden. Derfor, klikk på linken for retten her for å fortsette deg til de offisielle nettsider. Dette er riktig tidspunkt å ta Proto-Col SlimFizz. Dette er helt for deg.  

Er Glucomannan supplement piller effektive for vekttap?