Er glucomannan supplement trygt? Få gjennomgang her

Er glucomannan supplement trygt? Riktignok bør du finne svaret på spørsmålet før de bestemmer seg for å kjøpe supplement.

Her vil vi prøve å få deg til å forstå med en del nyttig informasjon. Glucomannan, fra konjac rot, er en form for gunstig løselig fiber som kan forbedre tarm helse, blodsukker og lipider, og andre helsetilstander. Det kan også hjelpe deg å miste fett og holde seg slank ved å forbedre satiety og appetitt hormoner. Å miste fett, må du spise mindre. Det er enkelt nok. Men det er vanskelig å få nok fiber når du spiser mindre mat. Utilstrekkelig fiber betyr ofte mer sult. Mer sult betyr at du ønsker å spise mer.

Hvem gjør det?

Konjac plante som Glucomannan er avledet fra er en flora som er naturlig hjemmehørende i Asia. Anlegget kan også bli funnet i deler av Japan og Kina også. Blir dette er et naturlig stoff. Ett selskap har en tyrannisk grep om denne frøplante. Det er imidlertid plethoras av selskaper som utnytter dette stoffet sammen med andre i slankepiller. Det har ikke å nevne at dette kan bli tatt av seg selv som sin egen supplement. Noen av selskapene som selger dette anlegget biprodukt inkluderer natur måte, fiber vekt og mat. På grunn av sin popularitet, kan Glucomannan kjøpes en rekke måter, fra den elektroniske markeds til butikken som bærer kosttilskudd.

Glucomannan sikkerhet

Fordi Glucomannan utvides så lett i vann, har folk kvalt på pulveret eller Glucomannan sukkertøy ved å prøve å svelge dem tørre. Tenk deg en ballong blåser opp i munn og svelg, og du får ideen. Dermed tar Glucomannan enten i mat format (for eksempel som Shirataki nudler eller konjac gel i din favoritt koreanske eller japanske retter) eller som pulver lagt til mat eller oppløst i en Super Shake. Du kan også ta det, som kapsler er sikker på å ha dem med rikelig med vann. Men pillene er ikke så sterkt anbefalt. Ellers Glucomannan har vist seg å være trygt for både voksne og barn.

Glucomannan ingredienser og doserings

Det anbefales å ta 1 gram Glucomannan tre ganger daglig for å ha noen effekt i vektkontroll. Brukerne er informert om å ta dette tillegget 15 minutter før et måltid, og med 1-2 glass vann (mengde ikke spesifisert). Det er viktig å ta med vann, fordi ellers kan det bli en kvelningsfare. Glucomannan er sin egen substans og er ikke laget av noe annet.

Oppsummering og anbefalinger

SlimFizz kan forbedre mange tiltak av tarmen helse, slik som gastrisk motilitet (aka ha sunne og hensiktsmessig hyppig avføring) og helsen til gode GI bakterier. SlimFizz kan bedre blodsukkerkontroll og blodlipider (for eksempel serum kolesterol og lipoproteiner). SlimFizz kan hjelpe deg å miste vekt ved å holde deg fyldigere lenger og muligens påvirker appetitt hormoner. For sikkerhets skyld, ta SlimFizz med mye væske. Sjekk med legen din hvis du er på noen medisiner som kan være kontraindisert, eller hvis du har problemer med å svelge.

Hvor får man kjøpt

Nå er den beste måten å trykke på linken her for å fortsette til bestillingssiden på den offisielle nettsiden til Proto-Col SlimFizz. Ja, produsenten av Proto-Col SlimFizz er bare tilgjengelig på de offisielle nettsider. Derfor får inn den offisielle nettsiden for å finne en Proto-Col SlimFizz i troverdige og originale produkter. 

Er glucomannan supplement trygt? Få gjennomgang her