Glucomannan pillen voor en na: de uitslag

Nu kunt u glucomannan pillen zien vóór en na het nemen. U moet dit leren om problemen in het lichaamsgewicht te helpen.

Glucomannan is een in water oplosbare voedingsvezels uit de stengel van de konjac plant. Het supplement helpt om maaglediging tijd te vertragen, om verzadiging te stimuleren en de spijsvertering te vertragen zodat je het gevoel voller langer. Glucomannan helpt ook het verbeteren van lipide-profielen, die kan helpen bij het verhogen van uw goede cholesterol en lagere triglyceride niveaus. Omdat glucomannan opzwelt als het water absorbeert, is het ook nuttig als laxeermiddel.

Hoewel de Food and Drug Administration goedgekeurd glucomannan als vlees bindmiddel en additief, maar het is gevalideerd als vermageringsmiddel of medische behandeling. Praat met uw arts voordat u probeert een nieuw medicijn of aan te vullen, vooral als u een chronische medische aandoening.

Smart supplement keuze

Als je één van de 45 miljoen Amerikanen die koopt afslankproducten, de uitgaven een totaal van $ 33 miljard per jaar bent, kunt u willen controleren glucomannan. Glucomannan is geen wondermiddel je nemen als een aanvulling op moeiteloos krimp veroorzaken. De enige manier om gewicht te verliezen en het weg te houden is door het veranderen van uw levensstijl, inclusief eten en lichaamsbeweging die een belangrijke rol hebben gespeeld langs de weg. Kan echter glucomannan een slimme supplement keuze die daadwerkelijk kan helpen om meer gewicht te verliezen, als onderdeel van het programma of plan dat u hebt gekozen om af te slanken naar beneden. Laten we eens zien waarom het werkt.

Hoe werkt het?

Glucomannan kan werken in de maag en darmen door het absorberen van water met een volumineuze vezels die verstopping behandelt vormen. Het kan ook vertragen de opname van suiker en cholesterol uit de darm, waardoor suiker in diabetes, en het cholesterolgehalte te verlagen.

Werkt het echt?

Het bestuderen van mechanismen is altijd interessant, maar wat we echt willen weten is of dit materiaal leidt tot werkelijke pond verloren. Gelukkig hebben we een aantal gerandomiseerde gecontroleerde studies op glucomannan. Deze soorten studies zijn de gouden standaard van wetenschappelijke experimenten bij mensen. In de grootste, werden 176 gezonde mensen met overgewicht gerandomiseerd om ofwel een supplement met glucomannan of placebo (een dummy pil) binnenkrijgt, terwijl hij op een calorie-dieet.

Glucomannan als een gewichtsverlies optie

Glucomannan kan leiden tot een aantal abdominale bijwerkingen, maar is veilig te nemen als een gewichtsverlies supplement. Het is een natuurlijk product zonder stimulerende middelen. Het helpt cholesterol te verlagen en kan helpen om glucose te reguleren. Het is een oplosbare vezel, wat betekent dat het wordt geëlimineerd door het lichaam plaats opgeslagen. Het helpt met regelmaat. Doseringen kunnen worden aangepast aan individuele tolerantie. Begin langzaam en geleidelijk te verhogen indien gewenst. Gebruik niet meer dan de maximaal aanbevolen dosering te nemen. Drink altijd veel water bij het nemen van glucomannan.

Mocht u probeert glucomannan?

Volgens het bewijsmateriaal, glucomannan is een effectief afslankmiddel. Echter, net als bij elke gewichtsverlies strategie, het werkt niet op zichzelf. De enige bekende manier om gewicht te verliezen op de lange termijn is om een ​​permanente verandering in uw levensstijl te maken. Glucomannan kan helpen om dat makkelijker, maar het zal geen wonderen op zijn eigen werk.

Koop Glucomannan supplement

De beste glucomannan aanvulling het Proto-Col SlimFizz. Proto- col SlimFizz is een uniek eetlustremmer met de baanbrekende vezel Glucomannan, dat is een natuurlijke oplosbare vezel afkomstig van hoogwaardig zuiver Konjac. Het is heel gemakkelijk om het Proto-Col SlimFizz krijgen als de beste Glucomannan supplement. U kunt een bezoek de officiële website van de SlimFizz. Gebruik de link Om hier te blijven worden op de officiële website. Nu, koop de SlimFizz op dit moment met de speciale repressieve eetlust.

Glucomannan pillen voor en na: de uitslag