Glucomannan supplement anmeldelser: gjør det virkelig fungerer?

Mange mennesker i dag tar Glucomannan for vekttap og appetitt supplement. Les den viktige Glucomannan supplement vurdering.

Glucomannan har en eksepsjonell evne til å absorbere vann, og er en av de mest viskøse diettfibre som er kjent. Det absorberer så mye væske at hvis du tømme en Glucomannan kapsel i et lite glass med varmt vann, snur hele greia til en gel. Disse unike egenskaper er antatt å mediere dens virkning på vekttap. Les følgende vurderinger om glucomannan for å få de beste resultatene.

Hvordan er Glucomannan brukt?

Glucomannan som pulver eller kapsler kan trygt brukes som et appetitt suppressor og fett absorber. Glucomannan Kapsler / Tabletter som har en tendens til å være den mest praktiske og vanlig anvendt metode, særlig som et vekttap supplement.

For best resultat ca 1 gram av denne supplement, bør tabletten brukes sammen med 8 dl vann ca 30 minutter før måltidet.

I tarmen, blir pulveret som er inneholdt i kapselen fortynnet med vann, og det vil da ekspandere for å danne et voluminøst fiber svamp i magen.

Muligens effektive for

Forstoppelse, antyder forskning at å ta glucomannan gjennom munnen kan avlaste forstoppelse hos barn og voksne.

Diabetes, Går glucomannan gjennom munnen synes å redusere kolesterol, blodsukkernivået, og blodtrykket hos personer med diabetes.

Høyt kolesterol, Går glucomannan gjennom munnen synes å forbedre kolesterolnivået i mennesker med høyt kolesterol, med eller uten diabetes.

Hvordan virker dette glucomannan hjelpe til med vekttap?

Glucomannan er super lav i kalorier, men det er utrolig tett. Tillat meg å forklare nærmere Glucomannan tar opp massevis av magen plass, noe som skaper en full følelse, noe du føler deg mindre sulten. Hele tiden, er Glucomannan lav kalori, så du blir ikke mett på bekostning av å spise mer mat enn du trenger.

Er det trygt å konsumere glucomannan?

Til tross for den sjeldne forekomst av en spiserørs blokkering (Henry et al., 1986), glucomannan er generelt betraktet som sikre for forbruk. Spiserørs hindring skylden på evnen til Glucomannan til å absorbere store mengder vann raskt. Men tilgjengeligheten av Glucomannan i kapsler i stedet for pulverform (kapsler brytes ned når de når magen) har ført til at denne risikoen for spiserørs obstruksjon har nå blitt redusert til nesten ikke-eksisterende.

Mulige bivirkninger

Glucomannan pulver eller mel er trolig trygt når forbrukes som mat. Glucomannan pulver og kapsler er muligens trygt for de fleste voksne og barn når brukt i medisinske mengder i opp til 4 måneder. Men solide tabletter som inneholder Glucomannan er muligens utrygt for voksne, og sannsynligvis usikre for barn. Disse kan noen ganger føre til blokkeringer i halsen eller tarmen.

Best Glucomannan supplement til å kjøpe

For å unngå bivirkninger, må du unngå falske produktet. Du kan velge Proto Col SlimFizz. Den Proto-Col SlimFizz er bare tilgjengelig for kjøp på den offisielle nettsiden. Derfor kjøpe denne Proto Col SlimFizz på den offisielle nettsiden gjennom bestillingssiden her. Det vil omdirigere deg til den offisielle nettsiden til Proto-Col SlimFizz produsenten. Du kan tro det fordi den opprinnelige Proto-Col SlimFizz vil alltid gi en garanti.

Glucomannan supplement anmeldelser: gjør det virkelig fungerer?