Glucomannan supplement for vekttap som virkelig fungerer

Vi gir god informasjon om glucomannan supplement for vekttap. Dette er en svært populær fettforbrenner i dag.

Alle som er ute etter et naturlig hjelpemiddel til vekttap trenger ikke se lenger enn glucomannan, og det er også en av de få ingredienser som er vitenskapelig bevist å fungere. Glucomannan er en naturlig fiber som er hentet fra røttene av konjac anlegget. Også kalt Konnyaku potet, elefant yam, voodoo lilje; Konjac er innfødt til mange østlige land, inkludert Japan og Indonesia. Men vet du hvilken best Glucomannan appetitt suppressant som fungerer er?

Hva er Glucomannan?

Glucomannan er en ingrediens som er avledet fra roten av planten Konjac (Amorphophallus konjac), som er blitt dyrket i Asia århundrer for anvendelse som et næringsmiddel og medisin. Glucomannan er et løselig fiber, som har kapasitet til å absorbere så mye som 17 ganger sin egen vekt i vann. Dette betyr at ved inngang til magen, det sveller som det absorberer vann, skaper bulk. Denne effekten fører til en undertrykkelse av appetitt. Som det er ansett som en diettfiber, er Glucomannan ofte brukt til å behandle forstoppelse, eller for å forbedre avføring.

De Glucomannan fordeler

Mens forskningen er fortsatt i utvikling og FDA har ikke gitt sin tilslutning til eventuelle glucomannan produktet helse eller vekttap krav, er foreløpige studier lovende. I en 2007 studie publisert i British Journal of Nutrition, deltakerne tar en Glucomannan og psyllium husk kombinasjon supplement mistet ca 10 pounds i 16 uker sammenlignet med 1,7 pounds tapt i placebogruppen. En annen studie med kun glucomannan viste et gjennomsnitt på 5,5 pounds tapt over åtte uker, uten å gjøre noen andre diett eller endringer i livsstil.

Studier og vekttap

Et antall studier at studere forholdet mellom Glucomannan forbruk og vekttap. Disse har alltid funnet at brukerne opplever betydelig mer vekttap ved inntak Glucomannan sammenlignet med en placebo produkt. De fleste av disse studiene oppfordret brukerne til å ikke endre sine vanlige spise eller mosjonsvaner i de kliniske studiene, for å utelukke vekttap på grunn av andre faktorer.

Hvor mye glucomannan å gå ned i vekt

Glucomannan kapsler og pulver er tilgjengelige i én-doser som tjener så vel som i bulk pulver. Daglige totale doser på 3 til 4 g glucomannan, tatt gradvis i løpet av dagen før måltider, er effektive for vekttap. Den beste vekttap resultat fra denne dietten supplement er bare mulig når det er tatt ca 30 minutter før måltider. Du kan kjøpe Glucomannan fra noen pålitelige online selgere som er kjent for å selge den beste kvaliteten på produktene.

Glucomannan kapsler for vekttap

Fiber skaper følelser av fylde, derfor gjør det lettere å spise mindre mat og inntar færre kalorier. The American Dietetic Association anbefaler 25g av fiber daglig for kvinner og 38g for menn opp til 50 år, og 21 og 30g, henholdsvis etter 50 år Glucomannan er en enkel måte å øke det daglige fiber inntaket og hjelpe til med vekttap.

Andre helsemessige fordeler

Det er en vann-løselig fiber. Av denne grunn, i den indiske ayurvediske Herbal medisiner, Glucomannan er tradisjonelt brukt som et naturlig middel for å overvinne forstoppelse og fordøyelsesbesvær problemer. Som vi hadde diskutert i begynnelsen av denne artikkelen, kan denne dietten supplement absorbere mye av glukose og fett i fordøyelseskanalen selv og etterlater en mindre mengde av dem for kroppen å absorbere. Som denne dietten supplement svært tyktflytende i naturen, det er som en svamp som suger selv overflødig kolesterol i tarmen.

Hvor får man kjøpt

Hvis du ønsker å kjøpe Glucomannan supplement for vekttap, kan du besøke linkene her. Den omdirigerer syk du være på den offisielle nettsiden til Proto-Col SlimFizz. Den Proto-Col SlimFizz er en betrodd glucomannan supplement som fungerer svært effektivt og viktig. Det fungerer som en appetitt suppressant og vekttap. Nå, klikk på linken for å være på den offisielle nettsiden til denne Proto Col SlimFizz.

Glucomannan supplement for vekttap som virkelig fungerer