Glucomannan supplement fordeler som naturlig kosttilskudd

En av de naturlige kostfibrer som påstår å være et effektivt vekt brenner er Glucomannan supplement fordeler.

Glucomannan også klarer å drepe noen andre problemer. For det første er det ingen problemer med dehydrering så mens komponenten vil til å begynne å absorbere væsker, legemet lavere ned i tarmen reabsorbs vann. Dette er den beste måten for alle å gå ned i vekt. Her vil vi dele deg informasjonen. Så, finn fordelene av glucomannan supplement for din naturlige kostprogram.

Hva er Glucomannan?

Glucomannan er et sukker laget av roten av konjac anlegg som har vært brukt i århundrer i tradisjonelle japanske matlaging som et fortykningsmiddel eller geleringsmiddel. Det er så kjent i Japan at det også har sitt eget kallenavn som sopelime av tarmen. Det gir deg en god ide om hvordan det fungerer. For bare noen få kalorier, skaper glucomannan en følelse av fylde ved å absorbere vann og utvide for å danne en klumpete fiber i magen.

Den er tilgjengelig som et supplement, i drink mikser og er lagt til matvarer, som for eksempel pasta og mel. Det er også den viktigste ingrediensen i Shirataki nudler. Glucomannan utgjør 40% av tørrvekten av elefant yam, som er opprinnelig fra Asia. Den har en lang historie med bruk i urteblandinger og tradisjonelle matvarer som tofu, nudler, og Konjac gelé.

De Glucomannan fordeler

Mens forskningen er fortsatt i utvikling og FDA har ikke gitt sin tilslutning til eventuelle glucomannan produktet helse eller vekttap krav, er foreløpige studier lovende. I en 2007 studie publisert i British Journal of Nutrition, deltakerne tar en Glucomannan og psyllium husk kombinasjon supplement mistet ca 10 pounds i 16 uker sammenlignet med 1,7 pounds tapt i placebogruppen. En annen studie med kun glucomannan viste et gjennomsnitt på 5,5 pounds tapt over åtte uker, uten å gjøre noen andre diett eller endringer i livsstil.

Glucomannan bivirkninger

Glucomannan kan føre til at noen mage bivirkninger, men er trygt å ta som et vekttap supplement. Det er et naturlig produkt uten sentralstimulerende midler. Det bidrar til å senke kolesterolet og kan bidra til å regulere glukose. Det er et løselig fiber, noe som betyr at det elimineres ved kroppen i stedet for å lagres. Det hjelper med regularitet. Doseringene kan justeres i henhold til individuell toleranse. Begynn rolig og øk gradvis hvis ønskelig. Ikke ta mer enn maksimalt anbefalt dosering. Alltid drikke mye vann når du tar glucomannan.

Bør du prøve glucomannan?

Ifølge bevis, er Glucomannan et effektivt vekttap supplement. Men samme som med alle vekttap strategi, det fungerer ikke i isolasjon. Den eneste kjente måten å miste vekt på lang sikt er å lage en permanent endring i livsstilen din. Glucomannan kan bidra til å gjøre det lettere, men det vil ikke fungere noen mirakler på egen hånd.

Kjøp Glucomannan supplement

Vi anbefaler deg å kjøpe den Proto-Col SLimFizz som Glucomannan supplement. Dette Proto-Col SlimFizz tilbyr svært trygt og naturlig supplement for gode resultater. Du kan kjøpe Proto Col SlimFizz på den offisielle nettsiden. Stol på det og klikk på linkene for å besøke den offisielle nettsiden til den opprinnelige Proto-Col SlimFizz.