Glucomannan supplement voeding reviews: werkt het echt?

Vandaag presenteren we glucomannan supplement dieet reviews voor belangrijke informatie van vetverbrander. Vind de beste product.

Deze informatie zal u te begeleiden op de beste manier om effectieve aanvulling dieet. Laat ons hieronder lezen. Om te beginnen, glucomannan is een in water oplosbare voedingsvezels gewonnen uit de wortel van de konjac plant. Wanneer het wordt gebruikt, het werkt om potentieel eetlust te onderdrukken, het verbeteren van de spijsvertering, ondersteuning gezond cholesterol en bloedsuikerspiegel en het bevorderen van gewichtsverlies. Het wordt gebruikt in supplementen; drinken mixen, en het wordt toegevoegd aan het voedsel.

Alles over glucomannan

Glucomannan is verkrijgbaar bij online retailers en lokale kruideniers. Er is geen officiële website, want het is een ingrediënt gebruikt door elke fabrikant. Wij willen dat het natuurlijk en opgenomen in gezond eten plannen.

Glucomannan is een uitzonderlijk vermogen om water te absorberen en is één van de meest viskeuze dieetvezels bekend. Het absorbeert zo veel vloeistof dat als je een Glucomannaan capsule legen in een klein glas warm water, het hele ding verandert in een gel. Deze unieke eigenschappen worden verondersteld om de effecten op gewichtsverlies bemiddelen.

Hoe werkt glucomannan gewichtsverlies te bevorderen?

De opmerkelijke eigenschappen van vloeistofabsorberend Glucomannan heeft bewezen een effectief hulpmiddel voor degenen met een calorie-dieet zijn. Glucomannan zelf heeft een zeer lage-calorie-inhoud, maar wanneer het wordt ingenomen voor de maaltijd het kan helpen lijners een verzadigd gevoel terwijl die op een caloriearm dieet. Zoals we hebben gezegd, wordt dit bereikt door de Glucomannan het absorberen van vloeistoffen in de maag, het uitbreiden van het volume en het bevorderen van de verwelkomd gevoel van volheid en verzadiging ondanks dieet. Minder calorieën kan worden geconsumeerd en de dieter is minder kans om snack op de ongezonde traktaties vaak bereikt wanneer hongerstakingen.

De gemeenschappelijke glucomannan voordelen

Terwijl het onderzoek is nog in ontwikkeling en de FDA heeft haar goedkeuring aan gezondheidsclaims of gewichtsverlies elke glucomannan product niet gegeven, zijn voorstudies veelbelovend. In een studie van 2007 gepubliceerd in het British Journal of Nutrition, de deelnemers het nemen van een glucomannan en psylliumschil combinatie supplement verloor ongeveer 10 pond in 16 weken vergeleken met 1,7 pond verloren in de placebogroep. Een andere studie met alleen glucomannan toonden een gemiddelde van 5,5 pond verloren meer dan acht weken, zonder dat enig ander dieet of veranderingen in levensstijl.

De wetenschap en onderzoek over glucomannan

Er is een schat van het onderzoek beschikbaar zijn in verband met glucomannan. In studies, de deelnemers merkte veranderingen in hun gewicht. Wat we vonden was dat lijners ook wijzigingen aangebracht in hun bestaande eetgewoonten, die de oorzaak van hun gewicht-verlies had kunnen zijn. We vonden ook resultaten die te koppelen aan cholesterol te verlagen, met inbegrip van LDL (low-density lipoprotein) en positieve effecten op de bloedglucose. Op deze site, solide wetenschap is een cruciaal onderdeel van het beoordelingsproces. Met dit ingrediënt is er bewijs het werkt, maar het kan niet de enige optie.

Waar moet je kopen?

Op basis van de beoordelingen hierboven, dat we dat de beste Glucomannan eetlustremmer dat werkt is het Proto-Col SlimFizz. Dit SlimFizz wordt aanbevolen om te gebruiken met goedkeuring van de FDA. Bovendien, het komt als de natuurlijke repressief voor gewichtsverlies. Natuurlijk, kunt u kopen de oorspronkelijke Proto-Col SlimFizz op de officiële website. De website is beschikbaar om te bezoeken via de meegeleverde hier banden.

Glucomannan supplement voeding reviews: werkt het echt?