Glükomannán kiegészítő kivonat étrend: a legjobb terméket vásárolni

Bemutatjuk nagy információt glucomannan kiegészítés kivonat étrend most. Mi a legjobb megoldás a fogyás.

Konjac gyökér forrása az oldható rost nevezett glükomannán amely megtalálható számos súlycsökkentő termékek és az anyag, amely állítólag segít csepp fontot. Ez nem is értjük, hogyan glucomannan működik, de a kutatók feltételezik, hogy ez úgy működik, víz elnyelése a gyomorban, amely egy sűrű, viszkózus gél, ami késlelteti az emésztést, hogy segítsen megőrizni érzi magát teljes hosszabb. Az is segít megakadályozni a szénhidrátok felszívódását, állítja egy 1988-ben megjelent tanulmány Gut. Olvassuk el a részleteket az alábbi információkat.

Mi glucomannan?

Glükomannán természetes, vízben oldódó diétás rost gyökeréből extrahált az elefánt yam, más néven konjac. Ez elérhető például egy kiegészítő, a italkeverékeket és hozzáadjuk élelmiszeripari termékek, mint a tészta és a lisztet. Ugyancsak a fő összetevő a shirataki tészta. Glükomannán tartalmaz 40% a száraz tömegének az elefánt yam, amely eredetileg a Délkelet-Ázsiában. Ez egy régóta használják a gyógynövény keverékek és hagyományos ételek, mint a tofu, tészta, és konjakkal kocsonya.

Hogyan glucomannan t?

Három különböző módon lehet használni ezt a kiegészítést. Engedje meg, hogy egy rövid pillantást mindegyikbe. Glükomannán Por: Ez a kellemes és gyakorlatilag íztelen. A port általában keverni más élelmiszer vagy turmixokat. Általában a port használata esetén vízzel hozzáad egy jó kis sűrűségük és nagy az ételt. Glükomannán feldolgozott élelmiszerek: Biztos vagyok benne, talán már hallott a „csoda tészta,” a japán shirataki tészta, a legnépszerűbb ételek, hogy jön glucomannan keverünk hozzá. Akkor is talál néhány rágógumi és cukorka, ez az összetevő keverik bele. Glükomannán Kapszula / tabletta: Ez a leginkább kényelmes és általánosan használt módszer, különösen, mint a fogyás kiegészítő.

Bizonyíték a fogyás

Bár úgy tűnik, hogy konjakkal gyökér nyújthatnak némi segítséget fogyás, jelentések ellentmondásosak. Konjac glükomannán segített egy kis csoportja az elhízott résztvevők további súlyvesztést és kövér, mint egy csoport placebót szedne, állítja egy 2015-ben megjelent tanulmány a Journal of the American College of Nutrition. Azonban a véleményét közzétett tanulmány 2014 ugyanabban a folyóiratban számoltak be egymásnak ellentmondó eredményeket, megjegyezve, hogy a súlycsökkentő kiegészítő nem segít az embereknek többet fogyjon mint a placebo csoportban.

Hol lehet vásárolni Glükomannán kiegészítő kivonat étrend

Ha meg szeretné vásárolni a legjobb Glükomannán kiegészítés, akkor keresse fel a kapcsolatot itt. Ez átirányítja Önt, hogy a hivatalos honlapján a proto-Col SlimFizz. A proto-Col SlimFizz egy megbízható glucomannan kiegészítő, amely működik, nagyon hatékony és jelentős. Úgy működik, mint egy étvágycsökkentő és súlyvesztés. Most, kattintson a linkre, hogy a hivatalos honlapján a proto-Col SlimFizz.

Glükomannán kiegészítő kivonat étrend: a legjobb terméket vásárolni