Glukomannan komplettera diet recensioner: fungerar det verkligen?

I dag presenterar vi glukomannan tillägg kost omdömen om viktig information om fettförbrännare. Hitta den bästa produkten.

Denna information kommer att guida dig på det bästa sättet att effektivt komplement kost. Låt oss läsa nedan. Till att börja med, är glukomannan en vattenlöslig dietfiber som extraherats från roten av konjak anläggningen. När konsumeras, det fungerar att potentiellt dämpa aptiten, förbättra matsmältningen, stödja hälsosamma kolesterol och blodsockernivåer och främja viktminskning. Det används i tillägg; dryck blandar, och det läggs till livsmedel.

Allt om glukomannan

Glukomannan finns på online-återförsäljare och lokala livsmedelsaffär. Det finns ingen officiell webbplats eftersom det är en ingrediens som används av alla tillverkare. Vi tycker att det är naturligt och ingår i sunda planer.

Glukomannan har en exceptionell förmåga att absorbera vatten och är en av de mest viskösa dietfibrer är kända. Den absorberar så mycket vätska som om du tömmer en Glucomannan kapsel i ett litet glas varmt vatten, vänder det hela till en gel. Dessa unika egenskaper tros förmedla dess effekter på viktminskning.

Hur glukomannan främja viktminskning?

Den anmärkningsvärda fluidabsorberande egenskaper Glucomannan har visat sig vara ett effektivt hjälpmedel för dem som en kalorifattig kost. Glukomannan själv har mycket lågt kaloriinnehåll, men när det tas före måltid kan hjälpa dieters kännas fylligare trots dem vara på en kalorifattig diet. Som vi har nämnt, är detta genom att Glucomannan absorbera vätskor i magen, expanderar i volym och främja välkomnas mättnadskänsla och mättnad trots bantning. Färre kalorier kan konsumeras och dieter är mindre benägna att mellanmål på ohälsosamma behandlar ofta nås när hungerstrejker.

De gemensamma glukomannan fördelar

Medan forskningen är fortfarande under utveckling och FDA har inte gett sitt godkännande till någon glukomannan produkt hälsa eller viktminskning krav, är förstudier lovande. I en 2007 studie publicerad i British Journal of Nutrition, deltagare tar en glukomannan och psylliumfröskal kombination tillägg förlorade ca 10 pounds i 16 veckor, jämfört med 1,7 pounds förlorade i placebogruppen. En annan studie med enbart glukomannan visade ett genomsnitt på 5,5 pounds förlorade under åtta veckor, utan att göra någon annan diet eller livsstilsförändringar.

Den vetenskap och forskning om glukomannan

Det finns en uppsjö av forskning tillgänglig rörande glukomannan. I studier deltagarna märkte förändringar i sin vikt. Vad vi fann var att dieters också gjort ändringar i sina befintliga matvanor, som kunde ha varit orsaken till deras viktminskning. Vi fann också resultat som länkar det till att minska kolesterol, inklusive LDL (low-density lipoprotein) och positiva effekter på blodsocker. På denna webbplats är solid vetenskap en kritisk del av granskningsprocessen. Med denna ingrediens, finns det bevis det fungerar, men det kan inte vara det enda alternativet.

Var ska du köpa?

Baserat på recensionerna ovan vi hävdar att det bästa Glucomannan aptitnedsättande som fungerar är Proto-Col SlimFizz. Denna SlimFizz rekommenderas att använda med FDA-godkännande. Dessutom kommer det som en naturlig nedsättande för viktminskning. Naturligtvis kan du köpa den ursprungliga Proto-Col SlimFizz på den officiella hemsidan. Webbplatsen finns att besöka via länkarna här.

Glukomannan komplettera diet recensioner: fungerar det verkligen?