Glukomannan komplettera förmåner som naturligt dietary

En av de naturliga dietfibrer som påstod sig vara en effektiv vikt brännare är glukomannan kompletterar fördelar.

Glukomannan förvaltar också för att döda några andra problem. För det första finns det inga problem med uttorkning som medan komponent initialt kommer att absorbera vätskor i kroppen längre ner tarmen återskapar vatten. Detta är det bästa sättet för alla att gå ner i vikt. Här kommer vi att dela dig informationen. Så hitta fördelarna med glukomannan tillägg för din naturliga kostprogram.

Vad är glukomannan?

Glukomannan är ett socker göras från roten av konjak växt som har använts i århundraden i traditionell japansk matlagning som förtjockningsmedel eller gelningsmedel. Det är så känd i Japan som den har även en egen smeknamn som kvasten i tarmarna. Det ger dig en god uppfattning om hur det fungerar. För bara några kalorier skapar glukomannan en känsla av fullkomlighet genom att absorbera vatten och expanderar till att bilda en skrymmande fiber i magen.

Det finns som ett komplement i dryckesblandningar och läggs till livsmedelsprodukter, såsom pasta och mjöl. Det är också den viktigaste ingrediensen i SHIRATAKINUDLAR. Glukomannan innefattar 40% av den torra vikten av elefant jams, som är ursprungligen från Sydostasien. Den har en lång historia av användning i växtbaserade blandningar och traditionella livsmedel som tofu, nudlar, och konjak gelé.

Glukomannan fördelar

Medan forskningen är fortfarande under utveckling och FDA har inte gett sitt godkännande till någon glukomannan produkt hälsa eller viktminskning krav, är förstudier lovande. I en 2007 studie publicerad i British Journal of Nutrition, deltagare tar en glukomannan och psylliumfröskal kombination tillägg förlorade ca 10 pounds i 16 veckor, jämfört med 1,7 pounds förlorade i placebogruppen. En annan studie med enbart glukomannan visade ett genomsnitt på 5,5 pounds förlorade under åtta veckor, utan att göra någon annan diet eller livsstilsförändringar.

Glukomannan biverkningar

Glukomannan kan orsaka vissa buken biverkningar men är säkert att ta som en viktminskning tillägg. Det är en naturlig produkt utan stimulantia. Det bidrar till lägre kolesterol och kan hjälpa till att reglera glukos. Det är en löslig fiber, vilket innebär att det elimineras av kroppen snarare än lagras. Det hjälper till med regelbundenhet. Doser kan justeras enligt individuella tolerans. Börja långsamt och öka gradvis om så önskas. Ta inte mer än den maximala rekommenderade dosen. Alltid dricka mycket vatten när man tar glukomannan.

Skulle du försöker glukomannan?

Enligt bevis är glukomannan en effektiv viktminskning tillägg. Men samma som med alla viktminskning strategi, det fungerar inte isolerat. Den enda kända sättet att gå ner i vikt på lång sikt är att göra en permanent förändring av din livsstil. Glukomannan kan bidra till att göra det lättare, men det kommer inte att fungera några mirakel på egen hand.

Köp Glucomannan tillägg

Vi rekommenderar dig att köpa Proto-Col SLimFizz som Glucomannan tillägg. Detta Proto-Col SlimFizz erbjuder mycket säkert och naturligt komplement för fantastiska resultat. Du kan köpa Proto-Col SlimFizz på den officiella hemsidan. Lita på det och klicka på länkarna för att besöka den officiella hemsidan för den ursprungliga Proto-Col SlimFizz. 

Glukomannan komplettera förmåner som naturligt dietary