Glukomannan komplettera viktminskning piller: kassaskåp för hälsan

Glukomannan komplettera viktminskning piller finns tillgängliga för dig nu. Detta fett brännare tillägg är mycket lämplig för alla.

Glukomannan är ett socker göras från roten av konjak anläggningen (Amorphophallus konjak). Glukomannan pulver, kapslar, och tabletter används som medicin. Glukomannan används för förstoppning, viktminskning hos vuxna och barn, typ 2-diabetes, blodsockerkontroll och sänka kolesterol. I livsmedel, är glukomannan används som ett förtjockningsmedel eller gelningsmedel. Glukomannan mjöl och pulver används i livsmedel.

Glukomannan i livsmedel

Glukomannan används i vissa livsmedel som förtjockningsmedel, men den viktigaste punkten av intresse för oss är att glukomannan kan användas för att göra en typ av japanska nudel kallas SHIRATAKINUDLAR. Dessa har en hög grad av fiber, nästan inga kalorier, och de är kända för att absorbera smaker av såser och kryddor som de är ihopkopplade med. Flera olika företag har utvecklat sortiment av kost nudlar, pasta och ris baserade på ingrediensen glukomannan, blandat med en stor mängd vatten. Dessa inkluderar varumärken såsom Zero Nudlar och Skinny nudlar.

Vilka är lösliga fibrer av glukomannan?

Lösliga fibrer är en form av så kallad ”komplex” kolhydrat (vilket innebär att deras mer utarbetad molekylstruktur är svårare för våra kroppar att bryta ner) som är löslig i vatten. I flytande, lösliga fibrer bilda viskösa geler. Till exempel är frukt pektin används för att tjockna sylt och gelé, medan xantangummi används som ett emulgeringsmedel som gör livsmedel krämigare. Lösliga fibrer är också bra bakterier mat (som tjänar lösliga fibrer termen prebiotiska). Våra gastrointestinala bakterier ivrigt fermen lösliga fibrer, skapar biprodukter såsom värdefulla näringsämnen eller inte så önskvärda gaser.

Glukomannan fördelar

Medan forskningen är fortfarande under utveckling och FDA har inte gett sitt godkännande till någon glukomannan produkt hälsa eller viktminskning krav, är förstudier lovande. I en 2007 studie publicerad i British Journal of Nutrition, deltagare tar en glukomannan och psylliumfröskal kombination tillägg förlorade ca 10 pounds i 16 veckor, jämfört med 1,7 pounds förlorade i placebogruppen. En annan studie med enbart glukomannan visade ett genomsnitt på 5,5 pounds förlorade under åtta veckor, utan att göra någon annan diet eller livsstilsförändringar.

Hur fungerar det?

Glukomannan skulle kunna fungera i magen och tarmarna, genom att absorbera vatten för att bilda en skrymmande fiber, som behandlar förstoppning. Det kan också bromsa upptaget av socker och kolesterol från tarmen, hjälper till att reglera blodsockernivån i diabetes och minska kolesterolnivåer.

Studier och viktminskning

Det har ett antal studier som studerar sambandet mellan Glucomannan konsumtion och viktminskning. Dessa har alltid funnit att användarna upplever betydligt mer viktminskning vid intag Glucomannan jämfört med placebo produkt. De flesta av dessa studier uppmuntrade användare att inte ändra sina vanliga kost eller motionsvanor under de kliniska prövningarna, för att utesluta viktminskning på grund av andra faktorer.

Bästa Glucomannan tillägg viktminskning piller

De bästa Glucomannan komplettera viktminskning piller rekommenderar vi Proto-Col SlimFizz. Detta är en stor viktminskning tillägg wth Glucomannan. SlimFizz Glucomannan är också hög i naturlig viskositet och fri från sulfater och tungmetaller. Glukomannan fungerar som en naturlig aptitnedsättande. Vid konsumeras expanderar Glukomannan i magen och ner till tarmkanalen, vilket ger en känsla av fullkomlighet och bidrar till att minska ditt dagliga kaloriintag.

Var man kan köpa

Du måste köpa SlimFizz på den officiella hemsidan. Du kan välja genom att klicka på länken ordning här. Det kommer att omdirigera dig till den officiella webbplatsen för SlimFizz så gott glukomannan tillägg.

Glukomannan komplettera viktminskning piller: kassaskåp för hälsan