Glukomannan kompletterar piller före och efter: få de resultat

Nu kan du se glukomannan kompletterar piller före och efter att ha tagit. Du bör lära sig detta för att hjälpa problem i kroppsvikt.

Glukomannan är en vattenlöslig dietfiber gjord av stammen av konjak anläggningen. Tillägget bidrar till att fördröja magtömning tid, för att uppmuntra mättnad och att bromsa matsmältningssystemet så att du känner dig mätt längre. Glukomannan bidrar också förbättra lipidprofiler, som kan hjälpa höja din goda kolesterolnivåer och lägre triglyceridnivåer. Eftersom glukomannan sväller när den absorberar vatten, är det också lämpligt som ett laxermedel.

Trots att Food and Drug Administration har godkänt glukomannan som en kött bindemedel och livsmedelstillsatser, har det inte validerats som en viktminskning stöd eller medicinsk behandling. Tala med din läkare innan du försöker något nytt läkemedel eller tillägg, särskilt om du har en kronisk sjukdom.

Smart Supplement val

Om du är en av de 45 miljoner amerikaner som köper viktminskning produkter, spenderar totalt $ 33 miljarder varje år, kanske du vill kolla in glukomannan. Glukomannan är inte en magisk kula du tar som ett komplement för att utlösa enkel krympning. Det enda sättet att gå ner i vikt och behålla den är genom att ändra din livsstil, inklusive kost och motionsvanor som kan ha spelat nyckelroller på vägen. Dock kan glukomannan vara ett smart komplement val som faktiskt kan hjälpa dig att förlora mer i vikt som en del av programmet eller planerar du har valt för banta ner. Låt oss se varför det fungerar.

Hur fungerar det?

Glukomannan skulle kunna fungera i magen och tarmarna, genom att absorbera vatten för att bilda en skrymmande fiber, som behandlar förstoppning. Det kan också bromsa upptaget av socker och kolesterol från tarmen, hjälper till att reglera blodsockernivån i diabetes och minska kolesterolnivåer.

Fungerar det verkligen?

Att studera mekanismerna är alltid intressant, men vad vi verkligen vill veta är om det här leder till faktiska pounds försvinner. Lyckligtvis har vi flera randomiserade kontrollerade studier på glukomannan. Dessa typer av studier är den gyllene standarden för vetenskapliga experiment på människor. I den största, var 176 friska överviktiga personer slumpmässigt att inta antingen ett tillägg med glukomannan eller placebo (overksam piller), medan på en kalorifattig kost.

Glukomannan som en viktminskning alternativ

Glukomannan kan orsaka vissa buken biverkningar men är säkert att ta som en viktminskning tillägg. Det är en naturlig produkt utan stimulantia. Det bidrar till lägre kolesterol och kan hjälpa till att reglera glukos. Det är en löslig fiber, vilket innebär att det elimineras av kroppen snarare än lagras. Det hjälper till med regelbundenhet. Doser kan justeras enligt individuella tolerans. Börja långsamt och öka gradvis om så önskas. Ta inte mer än den maximala rekommenderade dosen. Alltid dricka mycket vatten när man tar glukomannan.

Skulle du försöker glukomannan?

Enligt bevis är glukomannan en effektiv viktminskning tillägg. Men samma som med alla viktminskning strategi, det fungerar inte isolerat. Den enda kända sättet att gå ner i vikt på lång sikt är att göra en permanent förändring av din livsstil. Glukomannan kan bidra till att göra det lättare, men det kommer inte att fungera några mirakel på egen hand.

Köp Glucomannan tillägg

Det bästa glukomannan tillägg är Proto-Col SlimFizz. Proto-col SlimFizz är en unik aptitnedsättande innehållande den banbrytande fibern Glucomannan, som är en naturlig löslig fiber härrörande från en hög kvalitet av ren Konjak. Det är mycket lätt att få Proto-Col SlimFizz som den bästa Glucomannan tillägg. Du kan besöka den officiella webbplatsen för SlimFizz. Använd länken för rätt här för att fortsätta att vara på den officiella hemsidan. Nu, köpa SlimFizz just nu med den speciella aptitnedsättande.

Glukomannan kompletterar piller före och efter: få de resultat