Glukomannan tillägg för viktminskning som verkligen fungerar

Vi ger bra information om glukomannan tillägg för viktminskning. Detta är en mycket populär fettförbrännare idag.

Den som söker en naturlig stöd till viktminskning behöver inte leta längre än glukomannan och det är också en av de få ingredienser som är vetenskapligt visat sig fungera. Glukomannan är en naturlig fiber som erhålls från rötterna av konjak anläggningen. Även kallad konnyaku potatis, elefant yam, voodoo lilja; konjak hör hemma i många östliga länder, däribland Japan och Indonesien. Men vet du, som den bästa Glucomannan aptitnedsättande som fungerar är?

Vad är glukomannan?

Glukomannan är en ingrediens som är härledd från roten av växten Konjak (Amorphophallus konjac), som har odlats i Asien i århundraden för användning som ett livsmedel och medicin. Glukomannan är en löslig fiber, som har kapacitet att absorbera så mycket som 17 gånger sin egen vikt i vatten. Detta innebär att efter inträde till magen, sväller det som det absorberar vatten, vilket skapar bulk. Denna effekt orsakar en dämpning av aptit. Eftersom det anses en kostfiber, är Glucomannan ofta för att behandla förstoppning eller för att förbättra tarmrörelser.

Glukomannan fördelar

Medan forskningen är fortfarande under utveckling och FDA har inte gett sitt godkännande till någon glukomannan produkt hälsa eller viktminskning krav, är förstudier lovande. I en 2007 studie publicerad i British Journal of Nutrition, deltagare tar en glukomannan och psylliumfröskal kombination tillägg förlorade ca 10 pounds i 16 veckor, jämfört med 1,7 pounds förlorade i placebogruppen. En annan studie med enbart glukomannan visade ett genomsnitt på 5,5 pounds förlorade under åtta veckor, utan att göra någon annan diet eller livsstilsförändringar.

Studier och viktminskning

Ett antal studier som genomförts som studerar förhållandet mellan Glucomannan konsumtion och viktminskning. Dessa har alltid funnit att användarna upplever betydligt mer viktminskning vid intag Glucomannan jämfört med placebo produkt. De flesta av dessa studier uppmuntrade användare att inte ändra sina vanliga kost eller motionsvanor under de kliniska prövningarna, för att utesluta viktminskning på grund av andra faktorer.

Hur mycket glukomannan att gå ner i vikt

Glukomannan kapslar och pulver är tillgängliga i enkla-serving doser liksom i bulkpulver. Dagliga total doser av 3 till 4 g glukomannan, tagna stegvis under dagen före måltid, är effektiva för viktminskning. Det bästa viktminskning resultat från denna diet tillägg är endast möjlig när det tas cirka 30 minuter före måltider. Du kan köpa glukomannan från alla pålitliga online säljare som är kända för att sälja den bästa kvaliteten på produkterna.

Glukomannan kapslar för viktminskning

Fiber skapar känslor av fullkomlighet, vilket gjorde det lättare att äta mindre mat och konsumerar färre kalorier. Den amerikanska Dietetic Association rekommenderar 25 g fiber per dag för kvinnor och 38g för män upp till 50 års ålder, och 21 och 30 g respektive efter 50 års ålder Glucomannan är ett enkelt sätt att öka fiberintag dagligen och hjälpa till med viktminskning.

Andra hälsofördelar

Det är en vattenlöslig fiber. Av denna anledning, i den indiska ayurvediska växtbaserade läkemedel, glukomannan används traditionellt som en naturlig åtgärd för att övervinna förstoppning och matsmältningsbesvär problem. Som vi hade diskuterat i början av den här artikeln kan detta kosttillskott absorberar mycket av glukos och fett i mag-tarmkanalen själv och lämnar en mindre mängd av dem för kroppen att absorbera. Eftersom detta kosttillskott mycket viskös i naturen, det är som en svamp som suger även kolesterol i tarmen.

Var man kan köpa

Om du vill köpa Glucomannan tillägg för viktminskning, kan du besöka länkarna här. Det omdirigeringar sjuk du att vara på den officiella webbplatsen för Proto-Col SlimFizz. Proto-Col SlimFizz är en betrodd glukomannan komplement som fungerar mycket effektivt och betydande. Det fungerar som en aptitnedsättande och viktminskning. Nu, klicka på länken för att vara på den officiella hemsidan för denna Proto-Col SlimFizz.

Glukomannan tillägg för viktminskning som verkligen fungerar