Gurkemeie kosttilskudd bivirkning og sikkerhets å ta for helse

Når du tar et supplement, må du kjenne til anmeldelser og bivirkninger. Hva er potensialet Gurkemeie kosttilskudd bivirkning?

Gurkemeie er den viktigste krydder i karri, er uten tvil den mektigste urt på planeten til å slåss og potensielt reversere sykdom. Den har så mange helbredende egenskaper som i dag har det vært 6,235 fagfellevurderte artikler publisert bevise fordelene med gurkemeie og en av sine berømte healing forbindelser curcumin. Betyr dette gurkemeie virkelig fungerer? Er det noen potensiell bivirkning av å ta denne gurkemeie supplement?

Hvor trygt er gurkemeie?

Det har vært mange kliniske forsøk med gurkemeie og curcumin for ulike lidelser, og det har ikke vært noen betydelig bivirkning rapportert. Faktisk, på grunn av dens sikkerhetsprofil, er det vurdert at gurkemeie eller curcumin kan være en god ikke-toksisk alternativ til NSAID, anti-artritiske medikamenter etc. På grunn av sin enestående sikkerhetsprofil, kan gurkemeie selv motvirke bivirkninger av medikamenter og behandling av kreft.

Har for mye gurkemeie har bivirkninger?

Både gurkemeie og curcumin, sin viktigste aktive ingrediens, er generelt betraktet som sikre og uten noen alvorlige bivirkninger. Likevel, noen mennesker kan oppleve bivirkninger når de tar dem i store doser som kosttilskudd. Noen gurkemeie pulver kan også være høy i bly, et tungmetall som er spesielt giftig for nervesystemet.

Hvis gurkemeie er trygt, hvorfor jeg møte bivirkninger?

Noen par faktorer kan skyldes hvilken kan man stå overfor bivirkninger av gurkemeie.

Dose: Høye doser av gurkemeie er mer sannsynlig å forårsake bivirkninger enn lav dose.

Form: Gurkemeie kosttilskudd er mer sannsynlig å forårsake bivirkninger enn krydder.

Tidspunkt: Noen bivirkninger som mageproblemer er forbigående, slik at du ikke vil møte dette på lang sikt. Imidlertid kan langvarig bruk av høye doser kosttilskudd være skadelig.

Tid for å ta gurkemeie: Det er ingen bestemt tid for å ta gurkemeie. Men hvis du tar det på tom mage eller nær tidspunktet for å ta medisiner du kan møte bivirkninger.

Kvalitet: Alltid velge en topp merke gurkemeie supplement eller organisk gurkemeie for å unngå risiko for heavy metal forurensning og forfalskning.

Best trygt gurkemeie å ta

Den beste gurkemeie å ta er TurmericPlus. Den TurmericPlus kommer fra alle naturlige ingredienser klinisk godkjent av FDA. Dette er originalitet laget for sikker bruk. Men ta hensyn til å ta dosen. Du må gjøre som informasjonen på flasken. Nå kan du kjøpe TurmericPlus bare på den offisielle nettsiden for å unngå falsk en. Klikk på linken her for å omdirigere deg til den offisielle nettsiden til autorisert TurmericPlus. 

Turmeric Plus
Gurkemeie kosttilskudd bivirkning og sikkerhets å ta for helse