Gurkmeja kosttillskott sidoeffekt och säkerhet att ta för hälsan

När du tar ett tillägg, måste du känna recensioner och biverkningar. Vilken är den potentiella kompletterar bieffekt Gurkmeja?

Gurkmeja, den viktigaste kryddan i curry, är utan tvekan den mest kraftfulla ört på planeten vid striderna och potentiellt vända sjukdomen. Det har så många läkande egenskaper som för närvarande finns har varit 6,235 granskade artiklar publicerade bevisar fördelarna med gurkmeja och en av dess berömda helande föreningar curcumin. Är detta gurkmeja verkligen fungera? Finns det någon potentiell bieffekt av att ta detta gurkmeja tillägg?

Hur säkert är gurkmeja?

Det har varit många kliniska prövningar med gurkmeja och curcumin för olika sjukdomar och det har inte skett någon signifikant biverkning rapporterats. I själva verket, på grund av dess säkerhetsprofil, anses det att gurkmeja eller curcumin kan vara ett bra giftfri alternativ till NSAID, anti-artrit läkemedel etc. På grund av dess unika säkerhetsprofil, kan gurkmeja även motverka biverkningar av läkemedel och cancerbehandling.

Har för mycket gurkmeja har biverkningar?

Både gurkmeja och curcumin, dess huvudsakliga aktiva ingrediensen är i allmänhet anses säkra och utan några allvarliga biverkningar. Ändå kan vissa människor upplever biverkningar när de tar dem i stora doser som kosttillskott. Vissa gurkmeja pulver kan också vara hög i bly, en tungmetall som är särskilt toxiskt för nervsystemet.

Om gurkmeja är säker, varför jag möter biverkningar?

Vissa par faktorer kan bero på vilken man kan möta biverkningar av gurkmeja.

Dos: Höga doser av gurkmeja är mer benägna att orsaka biverkningar än låg dos.

Form: Gurkmeja kosttillskott är mer benägna att orsaka biverkningar än spice.

Tid: Vissa biverkningar som magbesvär är övergående så att du inte kommer att möta detta på lång sikt. Däremot kan långvarig användning av höga doser kosttillskott vara skadligt.

Tid att ta gurkmeja: Det finns ingen särskild tid för att ta gurkmeja. Men om du tar det på fastande mage eller nära tidpunkten för att ta läkemedel som du kan få biverkningar.

Kvalitet: Alltid välja en topp varumärke gurkmeja tillägg eller organisk gurkmeja för att undvika risken för tungmetaller och förvanskning.

Bästa säker gurkmeja att ta

Det bästa gurkmeja att ta är TurmericPlus. Den TurmericPlus kommer från helt naturliga ingredienser kliniskt godkända av FDA. Detta är originalitet gjord för säker användning. Men uppmärksamma att doseringen. Du måste göra eftersom informationen på flaskan. Nu kan du köpa TurmericPlus endast på den officiella hemsidan för att undvika falsk. Klicka på länken här för att omdirigera dig till den officiella webbplatsen för auktoriserade TurmericPlus. 

Turmeric Plus
Gurkmeja kosttillskott sidoeffekt och säkerhet att ta för hälsan