Gyakori szteroidok mellékhatásai

Izom épület cél, hogy növekszik a testtömeg tökéletesen. Ez hatással számunkra, hogy használja az egészségtelen módon, mint például a szteroidok. Tudod, mi a közös a szteroidok mellékhatásai?

Sokan nem vette észre, hogy az izomépítés szüksége megfelelő módszerek nőni az izom helyes edzés programokkal és étkezési tervet. De néhány testépítők, ezek a módszerek nem lehet építeni a test izom gyors és nehéz őket módon növekszik a testtömeg.

Így egyesek szerint nagy kockázatot, hogy felépítse a test izom segítségével gyorsan szteroidok. Azonban a gyors izomépítés sok vezet semmilyen kárt mellékhatások a tested. Meg kell tanulni a szteroidok mellékhatásai, amelyek lehetővé kapsz a szteroidok használatának.

A szteroidok szintetikus hormon vezethet káros hatással van a szervezetben. Ők is okozhat néhány súlyos mentális állapot, amely hatással lehet az agy rendszer, például idegesség, kedvezőtlen érzések, agresszivitás, depresszió, nyugtalanság, és így tovább. Szteroidok is káros lehet, ha helyreállítják a termelés a hormon a szervezetben. Ez azt jelenti, hogy mindig meg kell tartani a rendszeres adag növelésére hormonszint, hogy vezethet súlyos problémák az egészségre.

A szteroidok mellékhatásai is befolyásolják a fizikai, hogy olyan veszélyes a tested. Ezek hatására a fizikai problémák, mint például a magas vérnyomás, nem a csontok növekedését, májbetegség, rák kockázatát, hajhullás, pattanások, és így tovább.

Szteroidok mellékhatások férfi és női

A szteroidok mellékhatások van különbség a férfi és női. Amikor a fiúk a szteroidok, akkor megáll a természetes tesztoszteron-termelését a férfiak teste a hosszú távú alkalmazásával. Ők lesznek nőiesebb, és megtalálja a rendellenes állapot, mint a test növekvő emlő-, here- elvesztése növekedés, az alacsony spermaszám, és egyre impotens. Ezek a szteroidok mellékhatásai vannak ellentétes a lányokkal. Ők lesznek a férfiasabb, még így a születési rendellenességeket okoz.

Összefoglalva, az épület test izom gyors szteroidokkal olyan veszélyes a tested. Ezek súlyos egészségi problémákat okozhat a mentális és fizikai. Hogy elkerüljük a szteroidok mellékhatásai, meg kell építeni izom természetesen. Mehetsz edzőteremben ezzel a rendszeres edzések ezred személyi edző. Ők segítenek építeni az izom biztonságosan.

Steroids
Gyakori szteroidok mellékhatásai