Hoe om te voorkomen TurmericPlus bijwerking potentieel optreedt

TurmericPlus zullen nog wel een beperking voor een bepaalde voorwaarde. Dit artikel geeft u tips om TurmericPlus bijwerking te voorkomen geven.

Ondanks het gebruik ervan in de keuken voor enkele duizenden jaren, kurkuma blijft onderzoekers verrassen in termen van zijn brede voordelen voor de gezondheid. Terwijl een keer gericht op anti-inflammatoire voordelen, verminderde risico op kanker, en de ondersteuning van ontgifting, studies over kurkuma inname nu ook de mogelijkheden voor het verbeteren van de cognitieve functie, bloedsuiker balans en nierfunctie, evenals het verminderen van de ernst van de aandoening in verband met bepaalde vormen van artritis en bepaalde spijsverteringsstoornissen.

Wat is TurmericPlus?

is een rhizomatous kruidachtige plant (Curcuma longa) van de gemberfamilie, Zingiberaceae. Is afkomstig uit Zuid-Azië, waarbij temperaturen tussen 20 en 30 ° C (68 en 86 ° F) en een aanzienlijke hoeveelheid jaarlijkse neerslag gedijen. Planten worden jaarlijks verzameld voor hun wortelstokken en gepropageerd van een aantal van die wortelstokken in het volgende seizoen.

Indien niet vers gebruikt, worden de wortelstokken gekookt gedurende ongeveer 30-45 minuten en daarna gedroogd in hete ovens, waarna ze worden vermalen tot een diep oranje-geel poeder gewoonlijk gebruikt als kleurstof en smaakstof in keukens van Bangladesh, India , Indonesië, Iran en Pakistaanse keuken, in het bijzonder voor curry’s, alsmede voor het verven.

Dit kruid bevat een actief ingrediënt genaamd curcumine, waarin zij haar handtekening heldere gele kleur geeft. Daarnaast kan curcumine ook anti-inflammatoire en anti-oxiderende eigenschappen. Dr Oz suggereert ook dat kurkuma helpt om duidelijk uit de hersenen verstopping eiwitten, die effectief in het verminderen van het risico van Alzheimer kan zijn. Van gewichtsverlies, verlaagde bloeddruk, en cognitieve voordelen, TurmericPlus is een natuurlijke formule van BioPerine en kurkuma extract.

De bijwerking van TurmericPlus

Galblaas. De NIH beveelt het vermijden van kurkuma als u momenteel problemen met uw galblaas te hebben. Als u galstenen of een galwegobstructie hebben, kan kurkuma ertoe leiden dat uw conditie te verergeren.

Zwangerschap. Kurkuma dient tijdens de zwangerschap worden vermeden. Volgens de NIH, kan kurkuma de baarmoeder stimuleren of bevorderen van een menstruatie. NIH beveelt ook niet het nemen van het tijdens de borstvoeding.

Maag Complicaties. Interferentie met antacidum geneesmiddelen is een mogelijke bijwerking kurkuma, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Kurkuma verhoogde maagzuur veroorzaken indien genomen met een antacidum geneesmiddelen zoals Tagamet, Pepcid, Zantac, Nexium of Prevacid.

Onderzoek toont kurkuma effectief als een behandeling voor maagklachten, kan het maagzuur ziekte verergeren. Als u gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), aandacht besteden aan hoe kurkuma op u heeft. Stop met het nemen van het als u bijwerkingen, zoals verergering reflux ervaren.

Raden dosering TurmericPlus consumeren

Wat is een geschikte dosering om de bijwerkingen van kurkuma voorkomen? Volgens de medische gemeenschap, ongeveer 2000 mg is de maximale hoeveelheid van gestandaardiseerde kurkuma curcumine u per day.According moet nemen om de Universiteit van Maryland Medical Center, is er geen aanbevolen dosis voor kinderen. Voor volwassenen, de algemene aanbevolen dosering is 400-600mg gestandaardiseerde curcuminepoeder 1-3 keer per dag.

De NIH suggereert je kan tot maximaal 500 mg tot 4 keer per day.According aan de Universiteit van Maryland Medical Center, is er geen aanbevolen dosering voor kinderen. Voor volwassenen, de algemene aanbevolen dosering is 400-600mg gestandaardiseerde curcuminepoeder 1-3 keer per dag. De NIH suggereert je kan tot maximaal 500 mg tot 4 keer per dag.

Beste manier om de TurmericPlus kopen

De informatie op dit artikel betekent niet dat je bang in het consumeren van TurmericPlus te maken. Bijna alle medicijnen (of zelfs voedsel) hebben deze bijwerking, door die informatie geven we je suggestie en ook waarschuwen om nog steeds het beste resultaat voor TurmericPlus. Dus wees niet bang te zijn, blijven consumeren TurmericPlus door het kopen op deze onderstaande link.

Turmeric Plus
Hoe om te voorkomen TurmericPlus bijwerking potentieel optreedt