Hogyan juthat el a Glükomannán kiegészítés eredetileg a megfelelő helyen

Milyen előnyei vannak az glucomannan? Mi végigvezeti Önt, hogy egy Glükomannán kiegészítés nagy előnyöket.

Az új súlycsökkentő kiegészítők jön ki minden alkalommal, nehéz tudni, hogy melyek azok tényleg működik, és melyek nem fog semmilyen szívességet. Hol glükomannán (egy természetes sűrítőanyag) esik a spektrum?

Mi Glükomannán? Ezen túlmenően, a rost kiegészítő fogyás valóban a legjobb étvágycsökkentő? Itt van, mit kell tudni.

Minden dolog glucomannan kiegészítés

Glükomannán, a konjak gyökér, egy formája a jótékony oldható rost, amelyek javíthatják a bél egészségének, vércukorszint és a lipidek, és egyéb egészségügyi feltételeket. Ez is segít a testzsír és maradjon karcsú javításával jóllakottság és az étvágy hormonok.

A glucomannan előnyök

Bár a kutatás továbbra is fejlődik, és az FDA nem adta jóváhagyását bármely glucomannan termék egészségre vagy fogyás igények előzetes tanulmányok ígéretesek. Egy 2007-ben megjelent tanulmány a British Journal of Nutrition, a résztvevők, hogy egy glucomannan és psyllium maghéj kombinált kiegészítés elveszett körülbelül 10 kilót 16 hét képest 1,7 £ elveszett a placebo-csoportban. Egy másik vizsgálat során csak glucomannan megmutatta átlagosan 5,5 font elvesztette több mint nyolc hét, anélkül, hogy bármilyen más diéta vagy életmód megváltoztatásával.

Hogyan Glükomannán segít a fogyás?

Glükomannán vízben oldódó élelmi rost. Mint más oldható rostok, úgy gondoljuk, hogy a súlycsökkenést, különböző mechanizmusok. Ez nagyon alacsony kalóriatartalmú. Tart helyet a gyomorban, és elősegíti a teltségérzet (jóllakottság), csökkentve a táplálékfelvételt egy későbbi étkezés.

Késlelteti a gyomor ürülését, hozzájárul a fokozott jóllakottság. Mint más oldható rostok, ez csökkenti a felszívódását fehérje és a zsír.

Legjobb Glükomannán kiegészítés

A legjobb glucomannan kiegészítést kap a Proto-Col SlimFizz. SlimFizz egy pezsgőtabletta fogyás ital, amely segít elkerülni az éhezés utáni sóvárgás. Jön a tabletták, amit hozzá a vízhez, és tartalmaz még egy összetevőt Glükomannán, amely származó természetes rost. SlimFizz hozzájárulhat a sikeres kalóriaszegény diéta, ami azt eredményezheti, folyamatos fogyás. Annak érdekében, hogy elveszíti £ 1 tömeg, akkor sem kell égetni 3500 kalóriát, vagy csökkentheti a kalóriabevitel azonos szinten alatt.

Hol kap egy Glükomannán kiegészítő

Itt azt javasoljuk, hogy megvásárolja a Proto-Col SlimFizz. A SlimFizz egy nagy glucomannan kiegészítő, meg kell vásárolni a hivatalos honlapon. Miért kell a hivatalos honlapján mert garantált a eredetiség. Ezért kap pontos eredeti SlimFizz, meg kell vásárolni a megfelelő helyen. Kattints a linkre itt. Ez segít, hogy irányítsa át a hivatalos honlapján a SlimFizz.

Hogyan juthat el a Glükomannán kiegészítés eredetileg a megfelelő helyen