Hur får man en Glukomannan tillägg ursprungligen på rätt plats

Vilka är fördelarna med glukomannan? Vi guidar dig att få en Glucomannan komplettera med stora fördelar.

Med nya viktminskning kosttillskott kommer ut hela tiden, är det svårt att veta vilka som verkligen fungerar och vilka som inte kommer att göra dig någon tjänst. Varifrån kommer glukomannan (ett naturligt förtjockningsmedel) faller på spektrumet?

Vad är Glucomannan? Dessutom är fibertillskott för viktminskning verkligen den bästa aptitnedsättande? Här är vad du behöver veta.

Allt om glukomannan tillägg

Glukomannan, från konjac rot, är en form av välgörande lösliga fibrer som kan förbättra tarmhälsa, blodsocker och lipider, och andra sjukdomstillstånd. Det kan också hjälpa dig att förlora fett och hålla magert genom att förbättra mättnad och aptit hormoner.

Glukomannan fördelar

Medan forskningen är fortfarande under utveckling och FDA har inte gett sitt godkännande till någon glukomannan produkt hälsa eller viktminskning krav, är förstudier lovande. I en 2007 studie publicerad i British Journal of Nutrition, deltagare tar en glukomannan och psylliumfröskal kombination tillägg förlorade ca 10 pounds i 16 veckor, jämfört med 1,7 pounds förlorade i placebogruppen. En annan studie med enbart glukomannan visade ett genomsnitt på 5,5 pounds förlorade under åtta veckor, utan att göra någon annan diet eller livsstilsförändringar.

Hur Glucomannan hjälpa till med viktminskning?

Glukomannan är ett vattenlösligt kostfiber. Liksom andra lösliga fibrer, tror man att främja viktminskning via flera mekanismer. Den har mycket lågt kaloriinnehåll. Det tar upp plats i magen och främjar en känsla av fullkomlighet (mättnad), vilket minskar födointaget vid ett efterföljande måltid.

Det fördröjer tömning av magsäcken, vilket bidrar till ökad mättnad. Liksom andra lösliga fibrer, det minskar absorptionen av protein och fett.

Bästa Glucomannan tillägg

Det bästa glukomannan komplement till få är Proto-Col SlimFizz. SlimFizz är en brusande viktminskning dryck som kan hjälpa dig att undvika hunger cravings. Den levereras i form av tabletter som du lägger till vatten och innehåller bara en ingrediens Glucomannan som härstammar från en naturlig fiber. SlimFizz kan bidra till en framgångsrik kalorikontrollerad diet, vilket kan resultera i pågående viktminskning. För att gå ner 1lb i vikt, måste du antingen bränna 3500 kalorier eller minska ditt kaloriintag med samma nivå under en period.

Om att få en Glucomannan tillägg

Här rekommenderar vi dig att köpa Proto-Col SlimFizz. Den SlimFizz är en stor glukomannan tillägg som du måste köpa på den officiella hemsidan. Varför ska vara på den officiella hemsidan är att den är garanterad för originalitet. Därför, för att få exakta ursprungliga SlimFizz, måste du köpa på rätt plats. Klicka på länken här. Det kommer att hjälpa dig att omdirigera till det officiella webbplatsen för SlimFizz.

Hur får man en Glukomannan tillägg ursprungligen på rätt plats