Hur gå ner i vikt med Glucomannan snabbt och säkert

Glukomannan är en naturlig fiber tillägg från jams för dieters förlorar vikt. Vet du hur man gå ner i vikt med Glucomannan?

Packning runt mer pounds än vi behöver eller vill är ett vanligt problem, många människor vill vara tunnare och njuta av hälsofördelarna med att upprätthålla en normal vikt. Glukomannan säljs även som kosttillskott i form av pulver, kapsel, och tablettformer, antingen som en ingrediens eller i kombination med andra fibrer eller viktminskning hjälpmedel. Rik påståenden har gjorts om glukomannan förmåga att främja viktminskning.

Hur gå ner i vikt snabbt och enkelt med Glucomannan

Glukomannan är ett vattenlösligt kostfiber. Liksom andra lösliga fibrer, tror man att främja viktminskning via flera mekanismer. Den matar också de vänliga bakterier i tarmen, vilka förvandla det till kortkedjiga fettsyror som butyrat, visat att skydda mot fett vinna i vissa djurstudier. Utfodring de vänliga gutbakterier kan också ha andra fördelar, och vissa studier har visat ett samband mellan förändrade tarmbakterier och kroppsvikt. Glukomannan skiljer sig från andra lösliga fibrer på grund av att det är ännu mer viskösa, vilket gör det särskilt effektivt.

Är det säkert?

Det vanligaste klagomålet att ta glukomannan som ett komplement i flera studier var övergående uppblåsthet och gas. Forskarna tror att detta kan bero på att den plötsliga införandet av fiber i en fiberfattig kost. De flesta var inte avskräckas av denna milda olägenhet och inom några veckor, avtog dessa biverkningar. Utöver detta verkar glukomannan säker.

Kliniskt bevisat att hjälpa dig gå ner i vikt

Mycket få näringsämnen kan säga att de har godkänt och beprövade hävdar att hjälpa viktminskning. EU registret närings- och hälsopåståenden ger en reglerad bibliotek med hälsopåståenden från produkter. Syftet med registret är att säkerställa att alla krav på en livsmedelsmärkning, presentation eller reklam i Europeiska unionen är tydlig, korrekt och grundas på vetenskapliga bevis. Den är utformad för att förhindra att konsumenterna vilseleds av att höra en produkt gör något som är, göra.

Hälso Kommissionen har beslutat att Glukomannan i samband med en energifattig kost bidrar till viktminskning – ja, det faktiskt fungerar.

Den gynnsamma effekten av viktminskning uppnås vid ett dagligt intag av 3 g av glukomannan, tagen i tre doser av ett g vardera, tillsammans med 1-2 glas vatten, före måltider och i samband med en energifattig kost.

Bästa komplement till köpa

Baserat på informationen ovan, är glukomannan perfekt för viktminskning. Nu, vad är det bästa glukomannan tillägg? Den mest rekommenderade tillägg är Proto-Col SlimFizz. Proto-col SlimFizz är en unik aptitnedsättande innehållande den banbrytande fibern Glucomannan, som är en naturlig löslig fiber härrörande från en hög kvalitet av ren Konjak. Med bara sex kalorier per drink, är Slim-Fizz särskilt utformade för att hjälpa till att kontrollera onödig hunger för att minska kolesterol och hjälpa till med viktminskning när det tas som en del av en kalorikontrollerad diet.

Nu kan du köpa SlimFizz på den officiella hemsidan. Du kan klicka på länken för vi ger här. Det kommer att hjälpa dig att omdirigera enkelt och snabbt till den officiella hemsidan. Så nu, låt köpa exakt SlimFizz att gå ner i vikt snabbt. 

Hur gå ner i vikt med Glucomannan snabbt och säkert