Hur gå ner i vikt med kaffe tillägg för viktminskning

Scientist redan upptäcker att kaffebönan har ett näringsämne, som kan hjälpa oss att minska vår kroppsfett. Så, hur är det?

Behöver vi konsumera ett vanligt kaffe eller kaffe tillägg? I denna artikel kommer vi att förklara det mer för dig.

Du har säkert hört talas om den långvariga hälsodebatten på att dricka kaffe. Forskarna går fram och tillbaka på om den populära brew är bra för dig. Det finns också kontroverser om användningen av gröna kaffebönor. De blev känd som en viktminskning tillägg efter att ha presenterat på Dr. Oz Show.

Grön kaffebönor extrakt kommer från kaffebönor som inte har rostats. Kaffebönor innehåller föreningar kända som klorogensyror. Vissa tror att dessa föreningar har antioxidanteffekter, hjälpa till att sänka blodtrycket och hjälpa dig att gå ner i vikt.

Gröna kaffebönor för din viktminskning programmet

Gröna kaffebönor är kaffebönor som ännu inte har rostade. Dessa kaffebönor innehåller en högre mängd av kemikalien klorogensyra. Denna kemikalie tros ha positiva hälsoeffekter. För högt blodtryck, kan det påverka blodkärlen så att blodtrycket sänks.

För viktminskning är klorogensyra i råkaffe tros påverka hur kroppen hanterar blodsocker och ämnesomsättning.

Hur gå ner i vikt med kaffe tillägg för viktminskning

Grön kaffebönor extrakt gör innehåller en del koffein. Flera studier har visat att koffein kan öka ämnesomsättningen med upp till 3-11%. Emellertid är den viktigaste aktiva ingrediensen tros vara den klorogensyra. Några mänskliga studier tyder på att det kan minska absorptionen av kolhydrater från matsmältningskanalen, vilket sänker blodsocker- och insulintoppar. Om detta är sant, skulle sedan ta gröna kaffebönor extrakt vara som att äta en något lägre kolhydrat diet.

Andra studier (på möss och råttor) har visat att klorogensyra kan minska kroppsvikt, minska fett absorberas från dieten, minska fett lagras i levern och förbättra funktionen av fettförbränningen hormonet adiponectin. Klorogensyra har också visats förbättra kolesterol- och triglyceridnivåer hos råttor drastiskt. Dessa är viktiga riskfaktorer för hjärtsjukdomar

Introduktion OrtteSkinnyCoffee

OrtteSkinnyCoffee är ett hälsosammare fettförbränning kaffe som är speciellt utvecklad för att främja ökad och effektiv viktminskning och att vara ett hälsosammare alternativ till vanligt kaffe. Denna magra kaffe innehåller arabiska kaffe med en blandning av superfoods för att erbjuda dig en friskare kaffe för att hjälpa dig gå ner i vikt och förbättra din hälsa och välbefinnande.

Genom att kombinera kaffebönor med superfoods, och hjälper dig att fortfarande få ditt kaffe fix och morgonen energikick, men med andra hälso- och viktminskning fördelar. OrtteSkinnyCoffee görs också från 100% naturliga och organiska ingredienser som är lämpliga för veganer och vegetarianer.

Bästa stället att köpa OrtteSkinnyCoffee

Men informationen om hur mager kaffe kan minska din fett redan gett. Näring på Skinny kaffe ger mer effekt när du konsumerar det exakt dosering. Kvaliteten på produkten även tror att du måste medveten. Glöm inte att köpa originalet OrtteSkinnyCoffee? Var är det bästa stället att köpa den? Endast i den officiella hemsidan, kan du hitta den ursprungliga. Klicka på den här länken här. Inte bara premium produkt utan även andra intressanta promo väntar dig där.

Örtte Skinny Coffee
Hur gå ner i vikt med kaffe tillägg för viktminskning