Hur man använder TurmericPlus reglerat blodtryck och viktminskning

Gurkmeja är känt har många fördelar mot den mänskliga kroppen. Vi visar dig hur man använder TurmericPlus för att reglera ett blodtryck.

Du kanske inte har hört talas om curcumin innan, men du har säkert hört talas om gurkmeja, kryddan som är mest känd som en ingrediens i indisk curry och gul senap. Gurkmeja har varit stor naturlig blod tryckreducerare och hjärt-krydda i flera år, och dess gula färgen kommer från curcumin en kraftfull antioxidant och antiinflammatorisk förening.

Som har visat sig minska blodtrycket genom att sänka överskotts trombocytaggregation som sker i klibbiga, koagel bildande blod. Dessutom tyder djurförsök att det kan minska kardiomyopati, men mer mänsklig forskning behövs i hypertensiva populationen för att bekräfta dessa fynd.

Faran av högt blodtryck

Högt blodtryck (hypertoni) kan lugnt skada kroppen i flera år innan symptomen utvecklas. Vänster okontrollerat, kan man hamnar med funktionshinder, en dålig livskvalitet eller ens en dödlig hjärtattack. Ungefär hälften av de personer med obehandlad hypertoni dör av hjärtsjukdomar i samband med dåligt blodflöde (ischemisk hjärtsjukdom) och ytterligare en tredjedel dör av stroke. Här är en titt på komplikationer högt blodtryck kan leda till när det inte i praktiken kontrolleras.

aneurysm

Över tiden, kan det konstanta trycket av blod som rör sig genom ett försvagat artär orsaka en sektion av dess vägg för att förstora och bildar en utbuktning (aneurysm). En aneurysm kan potentiellt brista och orsaka livshotande inre blödningar. Aneurysm kan bildas i varje artär i hela kroppen, men de är vanligast i kroppen största artär (aorta).

Kranskärlssjukdom

Kranskärlssjukdom påverkar artärerna som levererar blod till hjärtmuskeln. Artärer minskade med kranskärlssjukdom inte tillåter blodet att flöda fritt genom dina artärer. När blodet inte kan flöda fritt till ditt hjärta, kan du uppleva bröstsmärtor, hjärtinfarkt eller oregelbunden hjärtrytm (arytmi).

Njursvikt

Högt blodtryck är en av de vanligaste orsakerna till njursvikt. Det beror på att det kan skada både de stora artärerna som leder till njurarna och de små blodkärlen (glomeruli) i njurarna. Skador på antingen gör det så njurarna inte kan effektivt filtrera avfall från blodet. Som ett resultat kan farliga nivåer av vätska och avfall samlas. Du kan i slutändan behöva dialys eller njurtransplantation.

Hur TurmericPlus reglera blodtrycket

Ökningen i blodtrycket som orsakas av L-NAME rades partiellt förhindras genom piperin och curcumin, men effekten av deras kombination var mindre signifikant. Djur med högt blodtryck hade ökad väggtjocklek och tvärsnittsarean av aorta, åtföljs av en relativ ökning av Ptah positiva myofibriller och minskning av elastin, kollagen och aktin innehåll. Piperin kunde minska innehållet i myofibriller och något öka åtgärder, samtidigt som curcumin förhindrade också elastin minskar. Kombinationen av kryddor hade liknande effekter på aorta morfologi som curcumin själv.

Administration av piperin eller curcumin, mindre deras kombination, är i stånd att delvis förhindra ökningen av blodtrycket som orsakas av kronisk L-NAME administrering. Kryddorna modifiera ombyggnad av väggen av aortan som induceras av högt blodtryck. Våra resultat visar att oberoende administration av curcumin är mer effektivt för att förhindra negativa förändringar i blodkärls morfologi medföljer hypertensive sjukdomen.

Var är det bästa stället att köpa den?

TurmericPlus bevisar att det kan reglera blodtrycket betydligt. Nu är det din tid att prova det på din kropp. Glöm inte att köpa den bara på den officiella hemsidan. Online order ger dig också många erbjudanden såsom ett lägre pris paket eller till och med rabatt.

Turmeric Plus
Hur man använder TurmericPlus reglerat blodtryck och viktminskning