Hur man förlorar fett i 3 veckor

Rying att få smal i en månad? Känner du dig trött med dina övningar, men din fett förlorar inte snart? Läs guiden om fett förlust i 3 veckor på ett säkert sätt här. 

Nu kan du prova att äta planen i 3 veckor som hjälper dig att förlora ditt fett. Du måste balansera socker i blodet från den mat du äter, eftersom det används för att fettdepåer som energi. För att, bränner kroppen mer än fett, Kombinerad dina dagliga livsmedel med kolhydrater, färska grönsaker och frukter, kvalitet protein och tillsätta en förstärkning och hjärt-övningar. Så har din kropp ingen chans, det börjar med hjälp av sin mer än ditt fett, och det förlorar till smalare.

Denna diet hjälper dig att uppnå fettförbränning i 3 veckor Det finns vissa livsmedel som rekommenderas för dig, äter sex eller sju frukter och grönsaker varje dag, äta lite protein varje måltid och dryck ekologisk mjölk.

Om du vill laga något, använd virgin kokosnötter olja, sallad använder jungfruolja. Du bör dricka sex till åtta a glas vatten om dagen, ta en flaska vatten om du vill gå överallt.

Den dagliga äta som du har oro för att se till fettförbränning i 3 veckor program lyckas. Först måste du undvika de raffinerade kolhydrater som har behandlats med den ytterligare med kemikalier och socker. Exempel på livsmedelsprodukter som innehåller raffinerade kolhydrater som, bröd, pizza, bröd, kex, kakor, etc.

Kolhydrat som du bör att valet är oraffinerad kolhydrater som är rik på vitaminer, fibrer och mineraler. Exempel på livsmedelsprodukter som innehåller oraffinerade kolhydrater inkluderar brunt ris, bönor, havregryn, kli spannmål, hirs, korn, couscous, vete, etc. Då behöver du inte grilla kött eller fisk tills svärtade, eftersom det ökar skadar en fri strålning.

För att få fettförbränning i 3 veckor, måste du följas baserat på kategorierna från den mat du äter i varje dag. Du måste komma ihåg att den mat du äter har ett högt näringsvärde. De måste innehålla kolhydrater, protein och vitaminer. Du kan också lägga till några kosttillskott som rekommenderas av läkare.

Baserat på de kategorier av livsmedel, kan du göra en lista över livsmedel som du bör äta från måndag till söndag. För vecka två och tre, kan du upprepa vecka en tills du får idealvikt som du vill.

Phen375
Hur man förlorar fett i 3 veckor