Hur man tar glukomannan komplettera gå ner i vikt betydligt

Här kommer vi att visa dig hur man tar glukomannan tillägg. Detta tillägg har varit mycket populära idag.

Du bör dock veta hur man gör det på ett effektivt sätt. Så, låt oss läsa information om glukomannan tillägg först.

Med så många hälsotillskott tillgängliga, kan det bli överväldigande om vilken är den bästa att använda. Att ha många alternativ kan vara fördelaktigt i vissa avseenden, men nackdelar med detta är den förvirring som kan upplevas som följd. Medan vissa människor inte har något emot att ta tillskott som gjorts i laboratorier, andra människor i stället för som att välja alla naturliga ämnen för att hjälpa dem att hantera sin vikt. Det finns tröst i ämnen som produceras från jorden. Glukomannan är ett sådant ämne som vissa människor har vänt sig till för att hjälpa dem att hitta den inre, tunnare själv att de har misslyckats med att göra ses världen.

Historia av glukomannan

Det råder ingen brist på krasch kostvanor och bantningspiller när det gäller att förlora vikt snabbt och enkelt. Företagen även driver naturliga kosttillskott som de påstår kommer att bidra till att smälta bort pounds, som den här kallas Glucomannan. Det är ett vattenlösligt kostfiber gjord från corm (jordiska stammen) av den asiatiska växten kallas konjac. Folk tar det eftersom det saktar ner matsmältningen och fördröjer upptaget av glukos från tarmen. Detta tillägg absorberar också en hel del vatten så att det sväller i magen, vilket ger dig en fullständig känsla. Eftersom det är naturligt, människor tycker att det är hälsosamma och säkra.

Hur du tar glukomannan

Det finns en hel del sätt att få GM till en diet. Första, är konjaksmjöl (aka GM pulver) tillgängliga från en mängd olika återförsäljare. Men det är inte precis billigt, runt $ 18 USD / 500 gram. För det andra, Shirataki (eller shiratake) nudlar, som du hittar i asiatiska livsmedelsbutiker, kan användas i traditionella östasiatiska rätter eller som en pasta substitut. Skölj nudlar off först eftersom de har en funky lukt när först ur förpackningen.

Du kan också prova konjak gel (skär upp den i små bitar och servera med doppa sås), men det kan vara en förvärvad smak / konsistens. För det tredje behöver vi i allmänhet inte rekommenderar GM piller, men en kanadensisk produkt som inte är dåligt är PGX, som är mestadels GM tillsammans med natriumalginat och tyvärr, xantangummi (och olika stabilisatorer). Fjärde, om du får GM piller, pop kapslarna öppna och lös dem i lite vatten först, eller blanda dem i vissa flytande livsmedel. Återigen, se till att dricka mycket vatten med GM och / eller löser sig väl i vätska innan intag.

Glukomannan ingredienser och dosering

Det rekommenderas att ta ett gram Glucomannan tre gånger dagligen för att ha viss effekt på viktkontroll. Användarna informeras att ta detta tillägg 15 minuter före en måltid och med 1-2 glas vatten (beloppet inte anges). Det är viktigt att ta med vatten, annars kan det bli en kvävningsrisk. Glukomannan är sin egen substans och inte består av något annat.

Var ska du köpa?

Den bästa glukomannan tillägg vi rekommenderar är Proto-Col SlimFizz. Det är viktigt att notera var du ska köpa den ursprungliga SlimFizz. Det enda betrodd plats för att köpa SlimFizz är bara på den officiella hemsidan. Ja, kan du besöka den officiella hemsidan från SlimFizz tillverkaren via länken här. Det kommer att omdirigera dig till den officiella hemsidan snabbt.