Hur man undviker eventuella effekter av kollagen kosttillskott för hälsan

Kollagen har så många fördelar, inte bara hålla din hälsa. Vi kommer att dela hur man undviker den möjliga effekten av kollagen kosttillskott.

Kollagen kosttillskott eller formuleringar kan vara fördelaktiga vid behandling av artros. I ett antal försök har de visat sig ge en viss grad av smärtlindring. I andra studier, användning av kollagen kosttillskott och formuleringar har inte visat sig resultera i någon ytterligare fördel.

En översyn 2006 visade att kollagenhydrolysat bidragit till att avsevärt minska smärtsamma symtom på artros och samtidigt förbättra ledfunktion. Tillägget var väl absorberas, ledde till kollagen ackumulering i brosk, och hjälpte till att stimulera specialiserade celler i lederna kallas kondrocyter för att skapa ett extracellulärt matrix.

Flera problem med gemensamma och ben

Artrit (eller osteoartrit) är den vanligaste typen av gemensamma problem hos äldre personer. Det drabbar oftast knän, höfter, händer, rygg, eller ibland axlar.

Reumatoid artrit är den näst vanligaste typen av kronisk artrit. Den orsakas av en autoimmun reaktion där kroppen immunförsvar angriper gemensamma vävnader misstag. Mest typiskt handlar det lederna i fingrarna, handleder, armbågar, knän, fotleder och tår.

Andra typer av artrit inkluderar gikt eller pseudo. Ibland finns det ett mekaniskt problem i fogen, såsom sönderrivet brosk, som orsakar smärta eller begränsar rörelsen i leden.

Vad är ProtocolCollagen?

Collagen blir det mest populära anti-aging tillskott av 2016. Alla från TV-läkare till mamma bloggare raving om fördelarna med kollagen kosttillskott.

Kollagen är den vanligast förekommande protein i våra kroppar, i synnerhet typ 1 kollagen. Det finns i muskler, ben, hud, blodkärl, matsmältningssystemet, och senor. Det är vad som bidrar till att ge vår hud styrka och elasticitet, tillsammans med byte av döda hudceller. När det gäller våra leder och senor, i enklaste form, är det kitt som hjälper till att hålla kroppen samman.

Proto-col Collagen är en exklusiv naturligt komplement för dem som vill stärka sina ben och leder och som en extra fördel, även deras hår, hud och naglar. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i detta naturligt komplement är kollagen, vilket är viktigt för att stärka många delar av kroppen från ben till naglar.

Vad är effekten för gemensamma och ben?

Kollagen typ II är i första hand hittas i leder, som är delar av kroppen mer benägna att slitage. När det gäller att välja ett gemensamt tillägg, leta efter en som innehåller kollagen som en viktig aktiv ingrediens för att stödja gemensam komfort, flexibilitet och rörlighet. Detta är särskilt fördelaktigt om du upplever gemensam obehag och smärta, är en sport entusiast, eller lider av artrit.

Med god collagen tillskott, kan du märka mer smidighet i lederna, senor och ligament och mindre artritliknande symtom. En Tufts Medical Center 2012 studie med högteknologiska magnetisk resonansavbildning jämförde kollagen hälsa knäleder hos dem som hade tagit en daglig 10.000 mg kollagen tillägg för 48 veckor för dem som inte hade. De såg att de som tog kollagen hade faktiskt förbättrats avsevärt den friska broskvävnaden i sina knäleder. Snacka om att vända tecken på åldrande!

Flera studier har visat att man kan förebygga och lindra benskörhet genom att komplettera med hydrolyserad kollagen på grund av sin förmåga att stimulera ben skapande celler (osteoblaster). Studier visar att benförlust är mindre vanligt hos kvinnor som använder hydrolyserade kollagen tillskott.

Under hela vårt liv, det en ständig cykel av benkollagen förstörelse och återskapas. Detta är din kropp sätt att upprätthålla en sund struktur. De flesta benskörhet läkemedel verkar genom att blockera den naturliga processen av ben förstörelse. På kort sikt verkar detta ska fungera, men vi nu upptäcker att långvarig användning av dessa läkemedel resulterar i en ohälsosam ben matris som är svag och skör. Hydrolyserade kollagen kosttillskott göra det motsatta; de bidra till att stimulera kroppen att skapa mer benkollagen.

Var man kan köpa bästa kollagen tillägg

Se hype är inte bara en falsk historia. Vetenskaplig forskning visar att kollagen har många fördelar och signifikant effekt på gemensamma och ben. Så, vad gör du väntar på? Klicka på den här länken för att ta dig till den officiella hemsidan för att köpa en garanterad och originell ProtocolCollagen tillägg för er gemensamma och ben.

Protocol Collagen
Hur man undviker eventuella effekter av kollagen kosttillskott för hälsan