Hur man undviker TurmericPlus bieffekt potentiellt inträffar

TurmericPlus kan fortfarande ha en begränsning för vissa villkor. Denna artikel kommer att ge dig tips för att förhindra TurmericPlus bieffekt.

Trots dess användning i matlagning för flera tusen år, fortsätter gurkmeja att överraska forskare i termer av dess omfattande hälsofördelar. Medan en gång inriktad på antiinflammatoriska förmåner, minskade cancerrisken, och stöd för avgiftning, studier på gurkmeja intag omfattar nu dess potential för att förbättra kognitiv funktion, blodsocker balans och njurfunktion samt minska svårighetsgraden i samband med vissa former av artrit och vissa matsmältningsproblem.

Vad är TurmericPlus?

är en rhizomatous örtartad perenn växt (Curcuma longa) av ingefära familjen, Zingiberaceae. Det är naturligt i södra Asien, som kräver temperaturer mellan 20 och 30 ° C (68 och 86 ° F) och en avsevärd mängd årsnederbörden att frodas. Växter samlas årligen för sina jordstammar och fortplantas från en del av dessa rhizomer i följande säsong.

När den inte används färska, är de rhizomer kokas under ca 30-45 minuter och torkades därefter i varma ugnar, varefter de mals i en djup-orange-gult pulver som vanligen används som ett färgämne och smakämne i kök i Bangladesh, Indien , Indonesien, Iran och pakistanska köket, särskilt för curryrätter, samt för färgning.

Denna krydda innehåller en aktiv ingrediens som kallas curcumin, som ger den dess signatur ljust gul färg. Dessutom kan curcumin också ha anti-inflammatoriska och antioxiderande egenskaper. Dr Oz föreslår också att gurkmeja hjälper till att rensa ut hjärnan igensättning proteiner, som kan vara effektiva för att minska risken för Alzheimers. Från viktminskning, minskat blodtryck, och kognitiva fördelar, är TurmericPlus en helt naturlig formel av Bioperine och gurkmeja-extrakt.

Bieffekt av TurmericPlus

Gallblåsan. NIH rekommenderar att man undviker gurkmeja om du redan har problem med gallblåsan. Om du har gallsten eller en gallgången obstruktion, kan gurkmeja orsaka ditt tillstånd förvärras.

Graviditet. Gurkmeja ska undvikas under graviditet. Enligt NIH, kan gurkmeja stimulera livmodern eller främja en menstruation. NIH inte heller rekommenderar att ta det under amning.

Mage komplikationer. Störningar med antacida mediciner är en möjlig biverkning av gurkmeja, enligt University of Maryland Medical Center. Gurkmeja kan orsaka ökad magsyra om det tas med syraneutraliserande läkemedel såsom Tagamet, Pepcid, Zantac, Nexium, eller Prevacid.

Men studier visar gurkmeja kan vara effektiva som en behandling för magbesvär, kan det förvärra gastrisk reflux. Om du har gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), uppmärksamma hur gurkmeja påverkar dig. Avbryt ta det om du upplever biverkningar som försämrade reflux.

Rekommenderar doseringen att konsumera TurmericPlus

Vad är en lämplig dos för att undvika biverkningar av gurkmeja? Enligt det medicinska samfundet, ca 2000 mg är den maximala mängd standardiserade gurkmeja curcumin du ska ta per day.According University of Maryland Medical Center, finns det ingen rekommenderad dos för barn. För vuxna är den allmänna rekommenderade dosen 400-600 mg av standardiserade kurkuminpulver 1-3 gånger per dag.

NIH föreslår du kan ta upp till 500 mg upp till 4 gånger per day.According till University of Maryland Medical Center, finns det ingen rekommenderad dos för barn. För vuxna är den allmänna rekommenderade dosen 400-600 mg av standardiserade kurkuminpulver 1-3 gånger per dag. NIH föreslår du kan ta upp till 500 mg upp till 4 gånger per dag.

Bästa sättet att köpa TurmericPlus

Informationen på den här artikeln betyder inte att göra dig rädd i konsumerar TurmericPlus. Nästan alla läkemedel (eller ens mat) har denna bieffekt, med den informationen vi ger dig förslag och även varna för att ändå få det bästa resultatet för TurmericPlus. Så var inte rädd, hålla konsumera TurmericPlus genom att köpa på den här länken nedan.

Turmeric Plus
Hur man undviker TurmericPlus bieffekt potentiellt inträffar