Hvor å få en Whey Protein supplement for din diett

Whey supplement har blitt oppdaget å ha store fordeler ved å forbedre muskelmasse og støtte diett program. Les for å få en Whey Protein.

Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan fungerer det og hvor du kan kjøpe dette produktet. Myse er det flytende som blir tilbake etter melk er blitt koagulert og anstrengt. Det er et biprodukt ved fremstillingen av ost eller kasein, og har flere kommersielle anvendelser. Søt myse er produsert under innspillingen av rennet typer hard ost som Cheddar eller sveitserost. Sur myse (også kjent som sur myse) er et biprodukt som dannes under fremstillingen av sure typer av meieriprodukter som cottage cheese eller anstrengt yoghurt.

Hva er whey protein supplement?

Myse er det flytende som blir tilbake etter melk er blitt koagulert og anstrengt. Det er et biprodukt ved fremstillingen av ost eller kasein, og har flere kommersielle anvendelser. Søt myse er produsert under innspillingen av rennet typer hard ost som Cheddar eller sveitserost. Sur myse (også kjent som sur myse) er et biprodukt som dannes under fremstillingen av sure typer av meieriprodukter som cottage cheese eller anstrengt yoghurt.

Whey protein er proteinet som inneholdes i mysen, den våte del av melk som separeres fra ostemassen ved fremstilling av ost. Whey protein er ofte markedsføres som et kosttilskudd, og ulike helsepåstander har blitt tilskrevet den i alternativ medisin samfunnet. Selv myseproteiner er ansvarlig for noen melkeallergi, de store allergener i melk er kasein.

ImpactWheyProtein er naturlig protein pulver som kan bidra til å bygge muskelmasse og drive deg nærmere mot den ideelle kondisjon. Først etablert i 2004, ImpactWheyProtein har vært å selge protein pulver i over 50 land i over et tiår og dens whey protein er laget til høy standard med kun de beste naturlige ingredienser.

Hvordan det støtter din diett program

Legg myse og slippe vekt? Det høres for godt til å være sant, men det kan fungere.

ImpactWheyProtein Er rik på Leucine: Leucine spiller en nøkkelrolle i proteinsyntesen, en prosess som brenner gjennom ganske mange kalorier. I tillegg stimulerer det fatty acid oxidation.

Whey satiates appetitten: Studier viser at myse kan mette appetitten bedre enn noen andre typer protein. Melkeproteiner inneholde glycomacropeptide – et peptid som stimulerer cholecystokinin (CCK). CCK er en intestinal hormon som frigjøres etter å ha spist et måltid, og det signaler metthetsfølelse.

Dette ImpactWheyProtein hjelper folk slippe kroppsfett: Det er minst to studier der forskere undersøkt whey protein tilskudd og vekttap. I en studie ved University of Oklahoma, fortalte forskerne begge grupper av deltakere ikke å endre kostholdet. Imidlertid, en gruppe ble gitt et kosttilskudd inneholdende myse (300 kalorier, 40 gram protein) en gang per dag i to uker og to ganger daglig de resterende åtte uker av studien. Begge grupper engasjert i en overvåket motstand og utholdenhetstrening program i 10 uker.

Hvor å få en Whey Protein

Ikke vær panikk når butikken nærmer deg ut av lager. Du kan fortsatt få ImpactWheyProtein supplement spesielt påvirke whey protein ved å bestille på den offisielle nettsiden. Det er vanskelig? Ekstremt ikke, trenger du bare å klikke på denne linken og bestemme hva slags ImpactWheyProtein du trenger på butikken listen.

Pure Whey Protein
Hvor å få en Whey Protein supplement for din diett