Hvor kan man kjøpe en billig TurmericPlus for din sunn kropp

Gurkemeie gir mange fordeler som redusert blodtrykk og vekttap. Hvor er å kjøpe en billig TurmericPlus å holde kroppen din helse?

I USA, er gurkemeie best kjent som et krydder. Det er en av de viktigste komponentene i karripulver. I India og andre deler av Asia, er gurkemeie brukes til å behandle mange helsemessige forhold. Det antas å ha anti-inflammatorisk, antioksidant, og kanskje til og med anticancer-egenskaper.

Den næringsrik inne gurkemeie

Gurkemeie er et krydder som kommer fra gurkemeie anlegget. Den brukes ofte i asiatisk mat. Du kjenner sikkert gurkemeie som den viktigste krydder i karri. Den har en varm, bitter smak og er ofte brukt til smaken eller farge karri pulver, mustards, smør og ost. Imidlertid er roten av gurkemeie også brukes mye til å lage medisin. Den inneholder en gul-farget kjemisk kalt curcumin, som ofte brukes til å farge matvarer og kosmetikk.

Curcumin, en substans i gurkemeie, kan bidra til å redusere inflammasjon. Flere undersøkelser tyder på at det kan lette symptomer på osteoartritt og reumatoid artritt, som smerte og betennelse. Andre forbindelser i gurkemeie kan også være legemiddel.

I laboratorietester, synes curcumin for å blokkere veksten av visse typer svulster. En studie viste at gurkemeie ekstrakt inneholder curcumin kunne i noen tilfeller. Det kan stabilisere kolorektal kreft som ikke ble hjulpet av andre behandlinger. Imidlertid trengs mer forskning

Fordelene med Gurkemeie

Anti-depressiva

Tidsskriftet Lysbehandling Forskning publisert resultatene av en fantastisk, nyskapende studium det siste året. Studien tok 60 frivillige diagnostisert med depresjon (MDD), slik som manisk depresjon, og deler gruppen for å bestemme hvordan pasienter behandlet med curcumin klarte seg mot fluoksetin (Prozac), og hvor en kombinasjon av de to. Ikke bare var det oppdaget at alle pasienter tolerert curcumin også, men de oppdaget curcumin var så effektiv som Prozac i å håndtere depresjon.

anti- inflammatorisk

Selv om det akutte (korttids) inflammasjon er fordelaktig, kan det bli et stort problem når det er kronisk (langtids) og feilaktig benyttet mot kroppens eget vev. Det viser seg at curcumin er sterkt anti-inflammatorisk, det er så kraftig at den samsvarer med effektiviteten av noen anti-inflammatoriske legemidler curcumin blokker NF-kB, et molekyl som reiser inn i kjernen av cellene og slår på gener relatert til betennelse. NF-kB antas å spille en viktig rolle i mange kroniske sykdommer.

Hvor kan man kjøpe billig TurmericPlus

Det er lett å finne noen gurkemeie ekstrakt på markedet. Du kan kjøpe den i markedet, i butikken eller i stoffet butikker. Den store varehus, omsorg for, og andre selger også gurkemeie kosttilskudd i denne båsen. Men ingen kan garantere kvaliteten på produktet. Du må ta hensyn til det. Dermed kjøpe gurkemeie supplement i denne offisielle nettsiden er et godt råd. Følg denne linken for å bringe deg der, og du kan kjøpe billig gurkemeie ekstrakt i god stand. 

Turmeric Plus
Hvor kan man kjøpe en billig TurmericPlus for din sunn kropp