Hvor kan man kjøpe Glucomannan supplement piller for å unngå falske produkter

Vi vil dele informasjon om hvor du kan kjøpe Glucomannan supplement piller. Du så, la oss lese informasjonen nå.

Glucomannan er et vannløselig, kostfiber, som i sammenheng med en energi-begrenset diett bidrar til vekttap, noe som gjør det til et perfekt supplement for når du kutter ned på kaloriene. Denne effekten oppnås når tre 1g doser er tatt per dag hver med 1-2 glass vann før måltider. I tillegg til dette, glucomannan bidrar også til opprettholdelse av normale blodkolesterolnivåer når 4 gram tas daglig.  

Hvordan virker det?

Glucomannan kan fungere i magen og tarmene ved å absorbere vann for å danne en omfangsrik fiber, som behandler forstoppelse. Det kan også redusere absorpsjon av sukker og kolesterol fra tarmen, noe som hjelper til å kontrollere sukker i diabetes, og redusere kolesterolnivåer.

Hvordan glucomannan hjelpe til med vekttap?

Glucomannan er et vannløselig kostfiber. I likhet med andre oppløselige fibre, er det antatt å fremme vekttap via flere mekanismer: Den har et meget lavt kaloriinnhold, det tar opp plass i magen og fremmer en metthetsfølelse (metthet), reduksjon av matinntak på et senere måltid, Det forsinkelser tømming av magesekken, noe som bidrar til å øke metthetsfølelse. I likhet med andre løselige fibre, det reduserer absorpsjon av protein og fett. Den mater den vennlige bakterier i tarmen, som slår den inn kortkjedede fettsyrer som butyrat, vist å beskytte mot fettøkning i enkelte dyrestudier. Som mater de vennlige tarmbakterier kan også ha andre fordeler, og noen studier har vist en sammenheng mellom endrede tarmbakterier og kroppsvekt.

Natur måte premie urte

Glucomannan (Amorphophallus konjac) er en diettfiberkilde fra roten av konjac anlegget. Det er et utmerket tillegg til en fornuftig vekttap. Helse og lang levetid gjennom den helbredende kraften i naturen som er hva det betyr å stole på Leaf. Vår Glucomannan rot er nøye vokst, testet og produsert for å sertifiserte kvalitetsstandarder. Ta 3 kapsler med et fullt glass vann ca 20 minutter før måltidene.

Betyr det virkelig fungerer?

Studere mekanismene er alltid interessant, men hva vi virkelig ønsker å vite er om dette ting fører til faktiske pounds tapt. Heldigvis har vi flere randomiserte kontrollerte studier på glucomannan. Disse typer studier er “gullstandarden” av vitenskapelige eksperimenter på mennesker. I den største, ble 176 friske overvektige mennesker randomisert å innta enten et supplement med Glucomannan, eller placebo (narrepille), mens på en kalorifattig diett. Tre forskjellige Glucomannan tillegg ble testet, med varierende doseringer. Noen hadde også andre fibre lagt til dem.

Hvor kan man kjøpe Glucomannan supplement piller

Kjøpe Glucomannan supplement piller er enkelt. Du kan kjøpe Proto Col SlimFizz på den offisielle nettsiden. Klikk på lenkene til høyre her for å besøke den offisielle nettsiden til SlimFizz. Selvfølgelig vil du finne den rette Glucomannan supplement for vekttap.

Hvor kan man kjøpe Glucomannan supplement piller for å unngå falske produkter