Hvor kan man kjøpe TurmericPlus med enkle måter og garantert

Turmericplus har fordeler å redusere sunn kropp. Vi vil dele med deg hvor du kan kjøpe Turmericplus for å øke din helse.

Gurkemeie, en ingrediens i de fleste karriretter og mustards, har en historie som brukes som mer enn bare et krydder. Gurkemeie dyp-oransje pigment har lenge vært brukt som fargestoff, og begge ayurvedisk og kinesisk medisin tradisjoner bruke gurkemeie i behandlinger. Gurkemeie har også hatt en plass i religiøse seremonier over hele India i tusenvis av år.

Ernæring inne Gurkemeie

Gurkemeie plante, eller Curcuma longa, er en urt nært beslektet med ingefær. Den dyrkes i tropiske klima på tvers av Asia for sine grunnstammer, som leverer smak og pigment av anlegget. De grunnstammer som vokser under jorden, men er mer av en stamme enn en sann rot kan males til en pasta, eller tørkes og males til et pulver.

Gurkemeie inneholder beta-karoten, askorbinsyre (vitamin C), kalsium, flavonoider, fiber, jern, niacin, kalium, sink og andre næringsstoffer. Men den kjemiske i gurkemeie knyttet til sine mest spionerhelseeffekter er curcumin.

Gurkemeie og effekten på blodtrykket

Kortsiktig, oral tilskudd av gurkemeie kan redusere blodtrykket hos personer med nyresykdommer, ifølge en studie publisert i juli 2011 utgaven av Journal of Nedsatt Nutrition. Noen dyrestudier, for eksempel den ene publisert i november 2009 utgaven av tidsskriftet “Circulation” tilstand at curcumin hemmer virkningen av proteinet p300 histon-acetyltransferase og hindrer høyt blodtrykk-indusert skade på hjerteceller.

The University of Maryland Medical Center antyder også at gurkemeie kan senke kolesterolet og forebygge plakk dannelse i arteriene. Dette kan i sin tur bidra opprettholde blodtrykket. Metanoliske ekstrakter av curcumin også strekke og slappe av blodårene i dyremodeller, sier en studie i juli 2009 utgaven av Journal of Ethnopharmacology.

Er gurkemeie trygt?

Gurkemeie er trygt for folk flest når konsumert i mengder som finnes i mat. Imidlertid kan gurkemeie ha bivirkninger når det tas i store doser. Noen kosttilskudd inneholder opptil 500 milligram gurkemeie ekstrakt, og sine etiketter anbefaler å ta fire kapsler per dag.

Hvor kan man kjøpe TurmericPlus

Så mange typer gurkemeie produktet allerede selger i den store butikken. Even, til så mange typer av produktet av gurkemeie, det beste stedet å kjøpe det er på den offisielle nettsiden. I den offisielle, vil du få flere fordeler som rabatt og online konsultasjon. Nå, klikk på linken for å kjøpe TurmericPLus med en garanti og original 100%.

Turmeric Plus
Hvor kan man kjøpe TurmericPlus med enkle måter og garantert