Hvordan å miste vekt med kaffe supplement for vekttap

Forsker oppdager allerede at kaffebønne har et næringsstoff, som kan hjelpe oss til å redusere vår kroppsfett. Så, hvordan er det?

Trenger vi å konsumere en vanlig kaffe eller te supplement? I denne artikkelen vil vi forklare det mer til deg.

Du har sikkert hørt om den langvarige helsedebatten på å drikke kaffe. Forskere gå frem og tilbake, om den populære brygge er bra for deg. Det er også uenighet om bruk av grønne kaffebønner. De ble kjent som et vekttap supplement etter å ha blitt omtalt på The Dr. Oz Show.

Grønn kaffebønne ekstrakt kommer fra kaffebønner som ikke er stekt. Kaffebønner inneholder forbindelser som er kjent som klorogensyrer. Noen mener disse forbindelsene har antioksidant virkning, bidra til å senke blodtrykket, og hjelpe deg å miste vekt.

Grønne kaffebønner for din vekttap programmet

Grønne kaffebønner er kaffebønner som ennå ikke er stekt. Disse kaffebønner inneholder en høyere mengde av det kjemiske klorogensyre. Dette kjemikaliet er antatt å ha helsemessige fordeler. For høyt blodtrykk, kan det påvirke blodårene slik at blodtrykket reduseres.

For vekttap, er klorogensyre i grønn kaffe tenkt å påvirke hvordan kroppen håndterer blodsukker og stoffskiftet.

Hvordan å miste vekt med kaffe supplement for vekttap

Grønn kaffebønne ekstrakt inneholder litt koffein. Flere studier har vist at koffein kan øke metabolismen med opp til 3-11%. Imidlertid er den viktigste aktive bestanddel antas å være klorogensyren. Noen humane studier tyder på at den kan redusere absorpsjonen av karbohydrater fra fordøyelseskanalen, noe som senker blodsukker og insulin pigger. Hvis dette er sant, vil da ta grønn kaffebønne ekstrakt være som å spise en litt lavere karbohydrat diett.

Andre studier (mus og rotter) har vist at klorogensyre kan redusere kroppsvekt, redusere fett absorbert fra kosten, redusere fett lagres i leveren og forbedre funksjonen av fettforbrenningen hormon adiponectin. Klorogensyre har også vist seg å forbedre kolesterol- og triglyseridnivåer i rotter drastisk. Dette er viktige risikofaktorer for hjertesykdom

Vi presenterer OrtteSkinnyCoffee

OrtteSkinnyCoffee er en sunnere fettforbrenningen kaffe som er spesielt utviklet for å fremme økt og effektiv vekttap og for å være et sunnere alternativ til vanlig kaffe. Dette skinny kaffe inneholder arabisk kaffe med en blanding av supermat å kunne tilby et sunnere kaffe for å hjelpe deg å miste vekt og forbedre din generelle helse og velvære.

Ved å kombinere kaffebønner med supermat, det kan du fortsatt få kaffe fikse og morgen energi boost, men med andre helse og vekttap fordeler. OrtteSkinnyCoffee er også laget av 100% naturlige og organiske ingredienser som er egnet for veganere og vegetarianere.

Beste stedet å kjøpe OrtteSkinnyCoffee

Likevel er informasjonen om hvor tynn kaffe kan redusere fett allerede gitt. Ernæring på Skinny kaffe vil gi mer effekt når du bruker det nettopp for å dosering. Kvaliteten på produktet også tror du må klar. Ikke glem å kjøpe den opprinnelige OrtteSkinnyCoffee? Hvor er det beste stedet å kjøpe den? Bare i den offisielle nettsiden, kan du finne den originale. Klikk på denne linken her. Ikke bare premium produkt, men også andre interessante promo venter deg der.

Örtte Skinny Coffee
Hvordan å miste vekt med kaffe supplement for vekttap