Hvordan få rabatt TurmericPlus: klarert området for å kjøpe

Noen ganger kosttilskudd forhandler gir en dyr pris for turmericplus. Her vil du få rabatt TurmericPlus alvor.

Mer enn bare et kjøkken krydder, gurkemeie, og dens viktigste forbindelsen curcumin har lenge hatt en viktig plass i urte velvære tradisjoner. Gurkemeie / Curcumin kosttilskudd: Lever plantebaserte antioksidanter kjent som curcuminoider, støtter fri radikal-bekjempelse antioksidantaktivitet, er tilgjengelige i standardiserte former og forbedret med sort pepper ekstrakt.

Hva er gurkemeie?

Gurkemeie er en rhizomatous flerårig plante (curcuma longa) av ingefær familien, Zingiberaceae. Det er naturlig hjemmehørende i Syd-Asia, som krever temperaturer mellom 20 og 30 ° C (68 og 86 ° F) og en betydelig mengde av nedbør for å trives. Planter er samlet årlig for sine jordstengler, og det forplanter seg fra noen av de jordstengler i neste sesong.

Når den ikke brukes fersk, blir rotstokker kokt i ca 30-45 minutter og deretter tørket i varme ovner, hvoretter de blir malt til en dyp-orange-gult pulver som vanligvis brukes som en farge og smaksstoff i kjøkkener i Bangladesh, India , Indonesia, Iran og pakistansk mat, spesielt for karriretter, samt for farging.

Ernæring inne Gurkemeie

Gurkemeie plante, eller Curcuma longa, er en urt nært beslektet med ingefær. Den dyrkes i tropiske klima på tvers av Asia for sine grunnstammer, som leverer smak og pigment av anlegget. De grunnstammer som vokser under jorden, men er mer av en stamme enn en sann rot kan males til en pasta, eller tørkes og males til et pulver.

Gurkemeie inneholder beta-karoten, askorbinsyre (vitamin C), kalsium, flavonoider, fiber, jern, niacin, kalium, sink og andre næringsstoffer. Men den kjemiske i gurkemeie knyttet til sine mest spionerhelseeffekter er curcumin.

De største fordelene med gurkemeie

Økende bevis tyder på at gurkemeie kan bidra til å beskytte mot Alzheimers. Den viktigste bestanddel av gurkemeie, curcumin, ser ut til å blokkere utviklingen av Alzheimers sykdom hos mus. Studier av indiske populasjoner, hvis kostholdet er rikt på gurkemeie, viser at forekomsten av Alzheimers sykdom er svært lav i disse gruppene. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte eller avkrefte effekten av gurkemeie for Alzheimers forebygging.

Curcumin funnet i gurkemeie kan også forhindre oksydasjon av kolesterol, redusere utviklingen av aterosklerose, og beskytter mot hjerteinfarkt og slag.

Hvor å få rabatt TurmericPlus

Gurkemeie er tilgjengelig i pulverform som en kulinarisk krydder, og i tabletter og kapsler som medisinske ekstrakter. Det bør merkes som standardisert ekstrakt gurkemeie eller forbindelsen, curcumin.

Som gurkemeie ekstrakt blir veldig populært i det siste, kan du kjøpe nesten i en stor butikk eller i apotek nær nabolaget ditt. En stor butikk og en nettbutikk gir deg en rekke merkenavn gurkemeie ekstrakt. Selv produktet er forskjellige; noen ganger prisen er svært dyrt. For å få en rabatt og den opprinnelige turmericplus, kan du kjøpe det i den offisielle butikken. Bare klikk på denne linken.

Turmeric Plus
Hvordan få rabatt TurmericPlus: klarert området for å kjøpe