Hvordan ta glucomannan supplement for å miste vekt betydelig

Her vil vi vise deg hvordan du tar glucomannan supplement. Dette tillegget har vært svært populært i dag.

Men bør du vite hvordan du skal gjøre det effektivt. Så, la oss lese informasjonen om glucomannan supplement først.

Med så mange kosttilskudd tilgjengelig, kan det bli overveldende om hvem som er den beste å bruke. Å ha mange alternativer tilgjengelig kan være fordelaktig i noen aspekter, men ulempene med dette er den forvirring som kan oppleves som et resultat. Mens noen mennesker ikke har noe imot å ta kosttilskudd som ble gjort i laboratorier, andre mennesker i stedet for som å velge alle naturlige stoffer for å hjelpe dem med å administrere sin vekt. Det er trøst i stoffer som er produsert fra Jorden. Glucomannan er et slikt stoff som noen mennesker har slått til for å bistå dem med å finne den indre, tynnere selv at de har vært sliter med å få sett til verden.

History of Glucomannan

Det er ingen mangel på krasje dietter og slankepiller når det gjelder å miste vekt raskt og enkelt. Selskapene er selv presser naturlig kosttilskudd som de hevder vil hjelpe smelte bort pounds, som dette heter Glucomannan. Det er et vannløselig kostfiber fremstilt fra corm (jordiske stammen) av den asiatiske plante kjent som konjac. Folk tar det fordi det bremser ned fordøyelsen og forsinker opptaket av glukose fra tarmen. Dette tillegget absorberer også mye vann, så det sveller i magen, noe som gir deg en full følelse. Siden det er naturlig, folk tror det er sunt og trygt.

Hvordan ta glucomannan

Det er ganske mange måter å få GM til en diett. Først Konjac mel (aka GM pulver) er tilgjengelig fra en rekke forskjellige forhandlere. Men det er ikke akkurat billig, på rundt $ 18 USD / 500 gram. For det andre, Shirataki (eller shiratake) nudler, som du finner i asiatiske dagligvarebutikker, kan brukes i tradisjonelle østasiatiske retter eller som en pasta erstatning. Skyll nudler av først som de har en funky lukt når først ut av pakken.

Du kan også prøve konjac gel (klippe det opp i små biter og server med dipping saus), men det kan være en ervervet smak / tekstur. Tredje, vi ikke anbefaler generelt GM piller, men en kanadisk produkt som ikke er dårlig er PGX, som er mest GM sammen med natrium alginat, og akk, xantangummi (og ulike stabilisatorer). Fjerde, hvis du får GM piller, pop kapslene åpen og oppløse dem i litt vann først, eller bland dem inn i noen flytende mat. Igjen, pass på å drikke masse vann med GM og / eller oppløse godt i væske før inntak.

Glucomannan ingredienser og doserings

Det anbefales å ta 1 gram Glucomannan tre ganger daglig for å ha noen effekt i vektkontroll. Brukerne er informert om å ta dette tillegget 15 minutter før et måltid, og med 1-2 glass vann (mengde ikke spesifisert). Det er viktig å ta med vann, fordi ellers kan det bli en kvelningsfare. Glucomannan er sin egen substans og er ikke laget av noe annet.

Hvor bør du kjøpe?

Den beste glucomannan supplement vi anbefale er Proto-Col SlimFizz. Det er viktig å være oppmerksom på hvor du bør kjøpe den opprinnelige SlimFizz. Den eneste pålitelige stedet å kjøpe SlimFizz er bare på den offisielle nettsiden. Ja, kan du besøke det offisielle nettstedet fra SlimFizz produsenten via lenken her. Det vil omdirigere deg til den offisielle nettsiden raskt.